Badminton Vereniging Almere

Inside - Van der Hoeden|Mulder Almere

Op vrijdag 19 november speelde Van der Hoeden|Mulder Almere een uitwedstrijd tegen koploper Inside ’82 in Baarn. De eerste indruk bij aankomst was; ‘Mooi tapijtje voor in de kamer’, maar om te badmintonnen was het echter niets. Hier zal ik verder geen woord aan vuil maken. Het ging dus vrijdagavond helaas fout voor het team van Almere.

Bat moest wat eerder vertrekken, dus de volgorde van de gespeelde wedstrijden werd gewijzigd, voor het verslag wordt wel gewoon met de herendubbel begonnen.
De herendubbel van Alex en Rogier liep helemaal niet slecht. De hele partij ging gelijk op, maar werd twee maal, met twee punten verschil, in twee games beslist. Het punt ging naar Inside.
Gelukkig lieten de dames van Almere ook zien wat zij kunnen. Deze partij ging dan ook gemakkelijk naar Almere.

Bij de singles werd het weer heel spannend. Bij zowel de heren als de dames kwam er een laatste beslissende game van te pas. Waar Bat in zijn laatste game te kort kwam om te winnen, deed Alex nog wel mee voor de winst. Alex had echter te veel last van de vloer (en dus last van zijn benen/knieën) dat hij de partij opgaf.
Michèle moest in haar single een beetje inkomen, de eerste game was dan ook meer een “opwarmertje”. De laatste twee games werden dan ook gemakkelijk gewonnen. In de laatste single kon Shanice de stand gelijk trekken. Na twee hele spannende games (twee maal 21-19), ging de laatste game weer gelijk op. Ook deze game werd 21-19 en net als de tweede game ging deze naar Shanice.

Over beide gemengddubbels valt weinig te vertellen. Zowel Shanice/Bat en Michèle/Rogier konden geen vuist maken. Er kwam van de Almeerse kant af en toe goed spel, maar dit werd niet volgehouden. Beide partijen gingen dan ook verloren.

Zo kwam er een 5-3 op het wedstrijdformulier. Aan alles komt een einde, ook aan de zegereeks van Almere en dus is de eerste nederlaag een feit.

Een wedstrijd om snel te vergeten, op naar de volgende!

Reageer op dit bericht (“Inside - Van der Hoeden|Mulder Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)