Badminton Vereniging Almere

Site Badminton Academy Flevoland in de lucht

De website van de Badminton Academy Flevoland is in de lucht. Het was het laatste bouwsteentje na de succesvolle start en introductie eind augustus 2010 van de Academy, maar nu is het zo ver. Nieuwsgierig, middels http://badmintonflevoland.nl/ kunt U kennis maken met de site van de Academy, waarop de belangrijkste informatie te vinden is.

Op de site vindt U algemene informatie over de Badminton Academy Flevoland, zoals het doel van de academies in het algemeen en die van Flevoland in het bijzonder, het aantal trainingen per week, de ondersteuning en de combinatie topsport en schoolopleiding.

Vanzelfsprekend kunt U ook kennis maken met de deelnemers aan de Academy middels hun spelersprofielen. En waar getraind moet worden, vinden we meestal ook trainers en ook hun profielen en achtergrond zijn op de site geplaatst.

De verplichte toernooien voor de deelnemers zijn eveneens op de site vermeld.

En de Badminton Academy had nooit full dressed kunnen acteren zonder de steun van een aantal sponsors en partners en die noemen we graag nog even

Als u eventueel nog nadere informatie wilt, neem dan contact op met otto@badmintonflevoland.nl

Reageer op dit bericht (“Site Badminton Academy Flevoland in de lucht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)