Badminton Vereniging Almere

Team 15 achtervolgd door pech

Dit competitieseizoen brengt voor team 15 een aaneenschakeling van tegenslagen. Sowieso al jammer dat er een team minder in de poule zat, waardoor we minder wedstrijden zouden spelen, maar oke, dat was niet meer dan jammer. Helaas wachtte ons nog veel meer ellende en gedoe…

Het seizoen begon voor de schrijfster van dit stukje al met een blessure, waardoor de eerste twee wedstrijden met een invalster gespeeld moesten worden. Ook Bert werd getroffen door mentale en fysieke tegenslag en kon even niet spelen.

De volgende wedstrijd viel uit, doordat we met panne langs de snelweg kwamen te staan, ondanks dat we een andere auto hadden genomen na een dreigend lampje ‘technisch probleem’ in de auto waar we meestal mee reizen. Deze wedstrijd mag gelukkig alsnog gespeeld worden (daar is wel heel wat gemail aan vooraf gegaan).

En dan vandaag… We staan er goed voor ondanks alle gedoe: we staan bovenaan in de poule en zijn allen zeer gemotiveerd om het kampioenschap binnen te slepen. Met de 5 of 6 punten die we vandaag bij elkaar hoopten te slaan zouden we onze voorsprong mooi uitbouwen. Het liep helaas even anders. Tot haar grote verrassing werd Renske vanmorgen om 10 uur uit bed gebeld, met het bericht dat onze tegenstanders stonden te wachten en dat we om 9.30 hadden moeten spelen. Sinds het begin van het seizoen was bij ons 12.30 bekend, ook op toernooi.nl staat een speeltijd vermeld van 12.30 (evenals op de site van de tegenstander trouwens), net zoals op het -van de site- reeds geprinte wedstrijdformulier dat klaar lag om vandaag in te vullen. In ons boekje blijkt echter 9.30 te staan, maar dat heeft geen van ons vieren gezien. (Blijkbaar is het vlak voor het seizoen nog veranderd??)

Omdat de club om duistere reden mijn telefoonnummer niet in het boekje heeft gezet, kon ik niet gebeld worden (terwijl ik al lang op was en zat te wachten tot ik weg mocht…). Berts telefoon gaf geen gehoor en Hans bleek thuis niet bereikbaar, doordat hij juist dit weekend elders was. Ik heb weliswaar zijn 06 nummer, maar mij konden ze dus niet bellen. Renske heeft alles gedaan om ons te bereiken en dat lukte uiteindelijk, maar pas een paar minuten na een telefoontje aan haar dat de tegenstander naar huis ging, daar ze een uur hadden gewacht.

Wij hadden elkaar inmiddels allemaal bereikt en hadden ook nog snel in de sporthal kunnen zijn, maar het was dus al te laat, 8-0 verlies is een feit. Hoe groot kan de frustratie dan zijn…? Denummer 2 in onze poule heeft dit weekend slechts 4 punten erbij gesprokkeld en staat maar 1 puntje boven ons. Het kán dus nog wel, maar het gaat nu wel verdomde lastig worden met deze 8 minpunten. Des te groter is de motivatie om alsnog kampioen te worden, maar het moet nu wel een keer afgelopen zijn met pech. Wil iemand Murphy op vakantie sturen alsjeblieft???

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 07-11-2010 om 20:20 uur

    Heel veel vervelend voor jullie, maar ook zeker zo vervelend voor de tegenstander, die voor Jan Joker naar Almere is gekomen. De wedstrijdcommissie mag ze wel onze welgemeende excuses aanbieden!

  2. Diantha op 07-12-2010 om 13:04 uur

    Aaawh...
    Misschien moeten we weer even naar de stad gaan? :P

Reageer op dit bericht (“Team 15 achtervolgd door pech ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)