Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden|Mulder - Poona 1

‘Verkeer vanuit Amsterdam richting Almere moest afgelopen weekend ‘s avonds en 's nachts rekening houden met vertraging op de A1’. Dat melde Rijkswaterstaat. Gelukkig kwamen onze tegenstanders uit het oosten.

Dit bestand bestaat niet

Van der Hoeden|Mulder 8 heeft weer goed gespeeld van het weekend, tegen Poona 1. Alle banen waren weer goed bezet. De hele avond op 1 baan gespeeld, gelukkig gingen al onze partijen best vlot. Met een duidelijk overwinning van 7-1 gaan wij weer voor het kampioenschap. De heren pakte bijna alle punten. Bat z’n single was spannend tot in de laatste set, 19-21 in de derde set. Zoals gewoonlijk pakten de dames alle punten, dus Shanice en Michele goed gedaan! De mixen zijn ook met overtuiging gewonnen.

Shanice en Dorien waren helemaal weg van de eerste heer van Poona. Omdat hij rood haar had en grote handen. En ook nog een goddelijk lichaam. Shanice bleef maar zeggen dat hij schattig was…Na de teamschotel, gemaakt met liefde door onze kok Arjan, vertrokken onze tegenstanders weer richting het oosten waar de zon op komt. Lekker 2,5 uur in de auto zitten, kunnen ze goed evalueren wat ze fout hebben gedaan en hoe ze het beter hadden kunnen doen. Daarna nog een teamschotel besteld om een flinke bodem te leggen, want Shanice en Bat gingen nog uit in Almere met andere clubgenoten.

Mijn weekend was weer geslaagd!!

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Arjan op 29-11-2010 om 14:58 uur

  Die lekkere teamschotel is ook mede mogelijk gemaakt door dhr. Hoetmer ;-).. maar wij zijn blij met de complimenten! :9~

  Maar wel grappig om te weten dat Shanice eigenlijk op rode haren en grote handen valt :+

 2. Krijn op 29-11-2010 om 15:04 uur

  Was dat die schotel waarvan de helft op de grond had gelegen? :+

 3. bat op 29-11-2010 om 16:21 uur

  Krijn....Ik zal volgende keer aan je denken wanneer ik kantine dienst heb.

  (als ik jou was zou ik de mayo laten staan) :P

 4. Arjan op 29-11-2010 om 19:08 uur

  Haha lekker hoor Bat.. weten meteen wat Jou kookkunsten zijn!

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden|Mulder - Poona 1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)