Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden|Mulder uit tegen Inside

Van der Hoeden|Mulder Almere, team 8, speelt vrijdagavond 19 november 2010 uit tegen het Baarnse Inside 82. Inside 82 is koploper in de vierde divisie afdeling 3 met 42 punten uit zeven wedstrijden. Tweede staat BC 't Veen met 34 punten uit zes wedstrijden en Van der Hoeden|Mulder staat derde met 31 punten, maar pas uit vijf wedstrijden. Van der Hoeden|Mulder draait dus nog volop mee in de strijd om de koppositie.

Dit bestand bestaat niet

Een belangrijke wedstrijd derhalve voor team 8 tegen het eerste team van Inside 82. Heeft u even niets om handen, dan is het wellicht nog niet zo gek om Van der Hoeden|mulder een riem om het hart te steken (een hart onder de riem mag ook) door ze eens flink aan te moedigen in het Baarnse.

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden|Mulder uit tegen Inside ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)