Badminton Vereniging Almere

Verslag RJK/RSK 13 en 14 november

In het weekend van 13 en 14 november 2010 werd in sporthal de Bloemhof in Aalsmeer het RJK en RSK gespeeld. Met een groot aantal spelers uit Almere.

Zaterdag konden de senioren lekker uitslapen, aangezien de junioren ’s ochtends mochten beginnen. Toen ik aankwam in de hal, was het al lekker druk en gezellig. Hierdoor vloog de tijd voorbij als je moest wachten op je volgende partij. Wat wel opviel was dat er weinig uitloop was.

Er werden in totaal op 17 banen gespeeld. Een deel daarvan was in de hal ernaast. Als je hier moest spelen had je een beetje pech. Aangezien je bij het inslaan al begon te zweten, zo warm en benauwd was het daar.

Zondag was er nog maar een klein aantal spelers van Almere overgebleven. Wat erg jammer was. Maar de sfeer was nog steeds gezellig. Ook vandaag werden er veel spannende wedstrijden gespeeld. Zo had je de singel van Michèle tegen Laura Vendrik. Maar ook haar mix met Rogier tegen Edward Tan en Mandy Dekker was erg spannend en leuk om te zien. Verder had je ook nog de dubbel van Danny en Rick en Mark en Rosa die nog nooit zo’n goede mix hadden gespeeld, en nog meer leuke en spannende wedstrijden. Vanaf de tribune kon je goed naar alle wedstrijden kijken. De tribune zat dan ook aardig vol.

Voor de jeugd tot en met 15 jaar waren er mooie bekers te winnen. Alle andere categorieën kregen geldprijzen.

De coaches Emmy, Eddy en Rick verdienen ook complimenten omdat dat zij iedere wedstrijd opnieuw weer moeite deden om de spelers te coachen. Ondanks dat er soms meerdere spelers tegelijk op de baan stonden.

Voor een lijstje van alle prijswinnaars zie het eerdere bericht.

Alle winnaars

Alle winnaars

Reageer op dit bericht (“Verslag RJK/RSK 13 en 14 november ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)