Badminton Vereniging Almere

Carl Dekker naamgever van het Sportcomplex

Met ingang van 1 januari 2011 heeft ons Sportcomplex De Toekomstgroep een nieuwe naam. Installatiebedrijf Carl Dekker wordt de nieuwe naamgever van ons sportcomplex en vanaf 1 januari 2011 wordt de thuishaven van onder meer de Badminton Vereniging Almere, Sportcomplex Carl Dekker.

Secretaris Henk Staats van de Stichting Sport Accommodaties Flevoland, de formele eigenaar van het sportcomplex, wil allereerst kwijt dat hij tevreden terugkijkt op de samenwerking met De Toekomstgroep. Maar liefst twaalf jaar was De Toekomstgroep de naamgever van het Sportcomplex De Toekomstgroep en daarmede was De Toekomstgroep een belangrijke sponsor voor het conglomeraat van de stichtingen en vereniging rondom de Badminton Vereniging Almere. En De Toekomstgroep blijft ook in de toekomst sponsor van de vereniging. Een woord van dank in de richting van de directie van De Toekomstgroep is dan ook meer dan op zijn plaats.

Maar het bestuur is uitermate content dat Installatiebedrijf Carl Dekker, ook al meer dan tien jaar sponsor van het eerder genoemde conglomeraat, zijn naam wil verbinden aan het sportcomplex!

Installatiebedrijf Carl Dekker is bepaald niet alleen een bordsponsor. Het vlaggenschip van de vereniging, team 1, speelt al zes jaar onder de naam Dekker Almere in de eredivisie en is daarbij redelijk succesvol. Wellicht wordt in dit seizoen met de meer dan dynamische wedstrijdkalender, zelfs een play-offplaats veilig gesteld en dan schrijft Dekker Almere historie.

Nu komt daar dus bij dat Dekker Almere als naamgever van ons sportcomplex zal gaan optreden.

Installatiebedrijf Carl Dekker Almere toont zich betrokken met de maatschappij door als hoofdsponsor op te treden van team 1, Dekker Almere, en als naamgever op te treden voor Sportcomplex Carl Dekker. Carl Dekker is een Installatiebedrijf dat staat voor kwaliteit en dan ook nog met duurzame oplossingen. Oplossingen die er voor zorgdragen dat er gigantische energiebesparingen kunnen plaatsvinden voor de opdrachtgevers!

Dekker Almere, onder meer ooit groot geworden met het aanbrengen van buitenkranen, heeft zijn sporen inmiddels verdiend met het bedenken en uitvoeren van energiebesparende maatregelen. Maatregelen die de opdrachtgevers geen windeieren hebben gelegd!

Eén van deze opdrachtgevers is de Beheerstichting Sportcomplex Almere Oost (BSAO), de officiële naam van de stichting, die het beheer voert over Sportcomplex Carl Dekker.
De BSAO heeft opdracht gegeven aan Installatiebedrijf Carl Dekker om een warmte-terugwin-installatie aan te brengen in de Carltonzaal, de kantine en de turnzaal.
Daartoe zullen onder meer op het dak kleine windmolentjes worden geplaatst om elektriciteit op te wekken. Voorts zal ook de turnzaal worden geïsoleerd, zoals vorig jaar is gebeurd met de Carltonzaal. Hiermede wordt een energiebesparing van bijna 90% gehaald en dat is een majeur bedrag op jaarbasis voor de BSAO.

Kortom de Badminton Vereniging prijs zich gelukkig met een betrokken sponsor, die aanzienlijk meer te bieden heeft, dan alleen financiele middelen, hetgeen overigens bepaald niet onbelangrijk is.

Heeft ook u belangstelling voor de mogelijkheden die Installatiebedrijf Carl Dekker te bieden heeft ten aanzien van onder meer duurzame energiebesparende oplossingen, neem dan voor meer informatie contact op met Carl Dekker van Installatiebedrijf Carl Dekker, De Huchtstraat 5 op bedrijventerrein de Veluwsekant in Almere. Bel 036-5347173 of kijk op http://www.cdekkerbv.nl/

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Johan op 24-12-2010 om 18:19 uur

    Kleine correctie: het zal geen 90% aan energie besparen, maar er zal een WTW installatie worden toegepast met een rendement van ca. 90%.

Reageer op dit bericht (“Carl Dekker naamgever van het Sportcomplex ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)