Badminton Vereniging Almere

De Carltonteams dit weekend

In dit weekend van 11 en 12 december 2010 komen de vijf Carltonteams allemaal in actie. Er zijn weer leuke maar ook heel belangrijke wedstrijden bij.

Carlton Almere-3 speelt zondagmiddag 12 december 2010 om 12.00 uur uit tegen Conquesto-2 uit Zoetermeer. In deze tweede divisie afdeling 1, zijn zeven van de acht teams aan elkaar gewaagd en de onderlinge verschillen op de ranglijst zijn heel klein. Carlton Almere-3 staat op een tweede plaats met 37 punten uit acht wedstrijden. Koploper BCRS-1 heeft één puntje meer. Conquesto-2 staat zevende met 29 punten uit eveneens acht wedstrijden. Je zou kunnen zeggen dat bijna iedere wedstrijd een finalewedstrijd is op weg naar een eventueel kampioenschap.

Carlton Almere-4 speelt zaterdagavond 11 december 2010 om 19.00 uur thuis in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep tegen de Arnhemse BC-1. Carlton Almere-4 staat op de tweede plaats met 41 punten uit acht wedstrijden. BC Tilburg is koploper in de tweede divisie afdeling 3 en heeft maar liefst tien punten meer. De Arnhemse BC-1 staat op de derde plaats met 39 punten. Een pittige wedstrijd derhalve voor Carlton Almere-4.

Carlton Almere-5 speelt zaterdagavond 11 december 2010 om 19.00 uur thuis in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep tegen Lisse-1. `Lisse-1 is de lijstaanvoerder in de derde divisie afdeling 7 met 48 punten en het puntentotaal van Carlton Almere-5 is 25 punten en goed voor een zesde plaats. Carlton Almere-5 kan er vanavond dus tegenaan tegen de koploper.

Carlton Almere-6 uitkomend in de derde divisie afdeling 8, speelt zondag 12 december 2010 om 13.00 uur uit tegen Heemskerk-1. Almere Carlton-6 staat met 42 punten uit acht wedstrijden op de tweede plaats, 't Vennewater staat eerste met 44 punten. Heemskerk heeft 24 punten verzameld en staat zesde. Als Carlton Almere-6 wil blijven meestrijden om het kampioenschap in deze divisie dan is een goede uitslag bijna een vereiste.

Carlton Almere-7 uitkomend in de vierde divisie afdeling 2, speelt zaterdagmiddag 11 december 2010 om 15.30 uur uit tegen de Ulftse BC-3. Almere staat met 36 punten uit acht wedstrijden derde op de ranglijst. Koploper DIOK-2 heeft 41 punten en de tegenstander deze middag staat met 29 punten op de vijfde stek. Ook voor Carlton Almere-7 geldt dat als zij willen aanhaken voor de bovenste plek, zij een goede uitslag moeten neerzetten.

Reageer op dit bericht (“De Carltonteams dit weekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)