Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere tegen BC Smashing

Komende zaterdag 4 december 2010 speelt Dekker Almere om 19.00 uur thuis in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep tegen BC Smashing uit Wijchen. Op 21 november 2010 speelde Dekker Almere uit tegen BC Smashing en die uitwedstrijd werd met maar liefst 0-8 gewonnen door Dekker Almere. Maar U kent het spreekwoord ' In het verleden behaalde resultaten, zijn geen garantie voor de toekomst' dus Dekker Almere en de supporters dienen zich te hoeden voor een al te groot optimisme. De wedstrijd moet namelijk nog wel gespeeld worden.

Dekker Almere is niet de enige eredivisievereniging die het komend weekend in actie komt. Er worden namelijk drie wedstrijden gespeeld, te weten,

za 4 dec. 2010 Van Zijderveld - BC Amersfoort
za 4 dec. 2010 Dekker Almere - BC Smashing
za 4 dec. 2010 BC Victoria - TFS '57

Met name de wedstrijd Van Zijderveld tegen Amersfoort kan gerangschikt worden als een 'supersundaywedstrijd'. Immers zowel Van Zijderveld als Amersfoort zijn play-offkandidaten. Maar in de kelder van de eredivisie is de wedstrijd Victoria tegen TFS '57 ook belangrijk, alhoewel aan Victoria de grootste winstkansen mogen worden toegerekend.
En Dekker Almere klopt nadrukkelijk op de deur die toegang geeft tot de play-offs en een goed resultaat tegen Smashing hebben de Almeerders nodig om in de race te blijven.

De stand in de eredivisie is

1 Van Zundert Velo 56 - 9
2 BC Duinwijck 51 - 8
3 Van Zijderveld 42 - 8
4 BC Amersfoort 39 - 8
5 Dekker Almere 36 - 7
6 BC Smashing 25 - 8
7 RBC 24 - 8
8 BC Victoria 18 - 7
9 DKC 15 - 8
10 TFS '57 06 - 7

De spelers, de coaches, de manager en het bestuur roepen onze supporters op toch maar vooral te komen om Dekker Almere aan te moedigen. Zij kunnen niet buiten Uw support!
Saber Afif, Stephan Branderhorst, Dave Khodabux, Jeroen van Moorst, Patty Stolzenbach, Yvonne Sie en Josephine Wentholt rekenen op Uw komst op zaterdag 4 december 2010 om 19.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere tegen BC Smashing ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)