Badminton Vereniging Almere

Drank in de kantine?

Een kantine zonder alcoholische drank is als ... (graag aanvullen). Het is weer zover: het jaar is bijna om en dat betekent dat het nieuwe jaar weer van start gaat. Dit houdt in dat de nieuwe cursussen weer van start gaan waaronder de cursus: Sociale Hygiëne.

Door het goede drank gebruik in de kantine is het voor de BSAO verplicht om een aantal mensen (vrijwilligers) te hebben die een cursus Sociale Hygiëne hebben gevolgd. In deze cursus wordt je op de hoogte gebracht van bestaande en nieuwe wetgeving omtrent alle aspecten binnen horeca. Van comazuipen tot de verschillende drugs komen allemaal aan de orde.

Hierbij doe ik aan jullie allen de oproep om je aan te melden om deze cursus namens de BSAO te volgen en op deze manier ook een steentje bij te dragen aan het mogen blijven schenken van alcohol in onze kantine. De cursus is slechts 1 dag deel (of 2 avond delen) en vindt plaats in Zeewolde.

De data zijn:

Mocht je denken deze cursus heb ik in het verleden reeds gevolgd dan is het ook mogelijk om een opfriscursus te volgen. Deze is slechts een half dagdeel in Lelystad en kan gevolgd worden op 7 februari van 9:00 tot 13:00.

Mocht je hier interesse in hebben dan kunnen jullie je aanmelden via mailadres johan.bakker@bvalmere.nl, dit geldt ook voor al je vragen.

De kosten van de cursus (inschrijfgeld) zal worden betaald door de BSAO.

Reageer op dit bericht (“Drank in de kantine? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)