Badminton Vereniging Almere

Forza Almere tegen BC Amersfoort-2

Op 2 januari 2011 om 14.00 uur wordt in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker de wedstrijd Forza Almere tegen BV Amersfoort-2 ingehaald. Deze wedstrijd stond eerder op het programma op zondag 5 december 2010.

Forza Almere is koploper in de eerste divisie afdeling 1 met 58 punten uit negen wedstrijden. Amersfoort-2 staat op de derde plaats met 43 punten uit acht wedstrijden.

Al met al een pittige wedstrijd voor Forza Almere, dat graag de kampioenstitel van het seizoen 2009/2010 wil prolongeren. Maar of het lukt tegen het sterke Amersfoort? Komt het zien op zondagmiddag 2 januari 2011 in Sportcomplex Carl Dekker.

Reageer op dit bericht (“Forza Almere tegen BC Amersfoort-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)