Badminton Vereniging Almere

Kerstavond bij BVA Almere

Op 24 december heeft de recreantencommissie er voor gezorgd dat er op deze avond een shuttletje geslagen kon worden. Er werd tot een uur of elf op vijf banen gespeeld met een leuk muziekje op de achtergrond

Er werd door ongeveer 25 mensen in wisselende samenstelling gespeeld. Henk M. waarom had jij je racket niet meegenomen ? Daarna werd er begonnen met de wedstrijd van het jaar gespeeld tussen Anna en Stanley. Anna werd bij gestaan door John “van Gaal” en Edwin had Stanley onder zijn hoede genomen. Scheidsrechter was John “Luinige” en voor lijnrechters waren Charlie , Michiel , Greco en Peter aangewezen. De eerste set verliep net zo als eerder confrontaties tussen beide spelers. Anna was sterker maar Stanley had geluk met allerlei net ballen. Stand was in het voordeel van Stanley met 21 -14.

Stanley liep in de tweede set snel uit maar ging toen de boel vertragen. Nadat de lijnrechters John “Luinge” hierop gewezen had en deze niet ingreep starten Anna een inhaal race. Op een gegeven moment lag Anna op de vloer in plaats dat Stanley haar als een heer omhoog hielp maakt hij eerst het punt. Voor deze onsportieve actie kreeg hij van John “Luinige” terecht een gele kaart. Anna was door deze actie uit haar concentratie gehaald en op het beslissende moment nam een van de lijnrechters een verkeerd besluit ten nadelen van Anna. (Achteraf werd deze lijnrechter met drank betaald door Stanley in de bar) Eindstand van de tweede set 23-21 voor Stanley. Stanley had de wedstrijd van het jaar gewonnen. Zou John “van Gaal” de kerst nog halen? Zou Edwin nog een prettige kerst hebben ?

Nadat iedereen zich had omgekleed werd er tot in de laatste uurtjes nog gezellig aan de bar Het bleek dat er ook diverse mensen waren gekomen zonder dat ze zelf gespeeld hadden op deze avond. Nadat Stanley voor zijn onsportieve gedrag Anna zijn verontschuldigingen had gemaakt vond er nog een revanche plaats. Daarvoor had Anna wel haar coach John “van Gaal”ontslagen. Over deze revanche kunnen wij kort zijn. Uitslag 1e set 21-13. Uitslag 2e set 21-12. 2 – 0 voor Anna. Lag het toch aan de coach? De avond werd afgesloten door Anna, John en Edwin met een spetterende versie van Eenzame Kerst van Andre Hazes.

Wij willen namens de recreantencommissie Peter, Debbie, Anna en John ”Ramsay” bedanken voor de heerlijke hapjes.

Tot nu toe 23 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Mostert op 29-12-2010 om 10:02 uur

  Als ik mijn racket meegenomen en gespeeld had, dan was ik door de mand gevallen en had ik voortaan op de woensdag ook moeten spelen. Dus daarom had ik deze thuis gelaten.

 2. miss vino op 29-12-2010 om 18:55 uur

  Bedankt recra's voor de lekkere hapjes en de gezelligheid!! Miss vino en rose hebben een hele leuke kerstavond gehad..
  Op naar de nieuwjaarsborrel!!!!!

 3. John op 29-12-2010 om 19:23 uur

  Het was erg gezellig deze avond, alleen het laatste deel heb ik min of meer gemist??????? :9

  Op naar de nieuwjaarsborrel!!!

  John

  P.s leuk neergezet Edwin.

 4. Stanley op 10-01-2011 om 03:45 uur

  Beste Edwin en John,

  Eigenlijk schaam ik me diep om zo'n verslag te lezen. Dat is geen afspiegeling van de avond en de waarheid is soms ver te zoeken gelet op het accent over mijn onsportieve gedrag. Het verslag is gelezen door 171 mensen en er waren toch wat mensen die getuige waren van het een en ander.
  Het was zo leuk heel de avond. De wedstrijd van het jaar was een mooie show, gezellig met iedereen en daar hebben we met z'n allen aan bijgedragen. De sfeer was heel goed. John en Edwin dat heb ik steeds gezegd, leuk bij de recreanten, en dat moet ook zo blijven. Mijn complimenten aan alle mensen voor deze geslaagde Kerstavond.
  Ik ben zeer ontstemd over de waarheid!!! Persoonlijk kan ik ontzettend veel verdragen en kan ik ook tegen allerlei grappen, dat weet een ieder. Maar hier word ik bij herhaling getypeerd als een asociale, egoistische en onsportieve vent. Ik heb zoals er staat ook niet mijn verontschuldigingen voor mijn onsportieve gedrag aan Anna aangeboden. Daar was helemaal geen sprake van, er waren zoveelmensen bij. Ik ben toch niet aan het hallucineren? John, bedoel je nog dat het leuk is neergezet?
  Ik heb Anna altijd bewonderd om haar vooruitgang, spel, prestatie, vechtlust, etc... Het enkelspel licht mij niet en ik heb ook zelden een wedstrijd gewonnen. Aan het eind van de avond als we bijna op zijn, wist John ons toch te stimuleren om vooral ook tegen Anna te spelen. Met veel moeite kwam ik tot score en werd ik dus door Anna van de baan geveegd. Op een avond heeft Guus mij leren serveren en met nog wat aanwijzingen van anderen, kreeg ik wat meer geluk. Op een gegeven moment heb ik 2 avonden achterelkaar van Anna gewonnen in 3 sets met een verlenging tot 30 en daarna in 2 sets. Vandaar dat de 3e avond op 24 december werd uitgeroepen tot wedstrijd van het jaar. Natuurlijk weet ik dat Anna veel beter is en we hebben altijd na afloop met elkaar gegeten en gedronken, naast elkaar als een heer en een dame.
  Overigens heel laat tussen 01:00 en 02:00 in Kerstnacht ging het licht in de hal aan en na 3 verschillende borrels heeft Anna mij terecht van langs gegeven.
  Ik besef wel dat ik uitweid, maar ik wil toch iets rechttrekken. Het verslag is gelezen door 171 mensen en die zullen een heel ander beeld van mij hebben gekregen, vooral als zij op de avond niet aanwezig waren en de leuke sfeer en de warmte die avond niet gevoeld hebben.

  Bij mijn vorige verenigingen schreven de voorzittter en zijn vrouw, beiden ook wedstrijdspelers mij op 2-6-2008.
  "Hoi Stanley,
  Heel erg jammer dat je gaat stoppen met badmintonnen bij onze club. we kennen elkaar nu al jaren en jij bent altijd een bijzonder leuke, aardige en sportieve man geweest bij al de verenigingen. Des te jammer dat je stopt. ........ ........ ........
  Kortom Stanley, het ga je goed en kom gerust nog eens langs om te spelen."

  Op de voetbalvereniging waar ik na 10 jaar wegging schreef de voorzitter mij o.a. dat ik altijd respect heb gehad voor zowel tegenstanders als medespelers.

  Dat zijn heel andere geluiden.

  Desondanks vind ik en meen ik ook van harte dat veel mensen zich op de vereniging zich ontzettend goed inzetten opdat wij ons allen daar thuis voelen.
  Bedank voor al die inspanningen en de goede sfeer.

  Stanley

 5. Cindy op 10-01-2011 om 10:59 uur

  Stanley, iedereen kent jou als een bijzonder sportief, enthousiast en prettig persoon, verre van asociaal of egoïstisch. Ik denk niet dat een stukje als dit daar iets aan zal veranderen. En als iemand daar dan toch nog anders over denkt, zegt dat meer over die persoon dan over jou!

 6. John Bor op 10-01-2011 om 22:26 uur

  Stanley,

  Ik snap er niets van heb jij dit geschreven????????
  Je moet toch weten dat bovenstaand stuk met een glimlach is geschreven en dat wij jou erg graag in ons midden hebben en erg genieten als jij tegen Anna of andere Almeerders speelt en na afloop erg veel lol hebben.
  Dus mijn advies is snel de knop omzetten en het bovenstaande met een hernieuwde glimlach lezen.

  John

 7. Krijn op 10-01-2011 om 22:31 uur

  Wat een drama hier op de site mensen! Vrijdag even goed maken met een group hug ;)

 8. John op 12-01-2011 om 22:27 uur

  Krijn,

  Ik doe mee!
  John

 9. teus op 13-01-2011 om 23:18 uur

  wat klef weer

 10. Stanley Boedhram op 16-01-2011 om 17:48 uur

  Storm in een glas water.

  Beste Edwin en John,

  Het spijt me dat er zoveel commotie en onrust onstaan is om dingen die niet nodig zijn. Ik heb me laten leiden door een verkeerde gedachte omgeven door emoties. Ik zat met gemengde gevoelens die behoorlijk tegenstrijdig zijn met de werkelijkheid en kon daarom het een niet met het ander rijmen. Ik heb impulsief gehandeld. Ik was verstandiger geweest als ik Edwin had gebeld en hem eventueel had gevraagd mijn grieven in zijn verslag te corrigeren, dan mij op deze manier te uiten op de site. Mijn reactie heeft wat opschudding teweeg gebracht en dat hoort hier niet thuis. Onze vereniging is een bijzonder gezellige en sportieve club met aanzien waar spelers en supporters zich thuis voelen. Er wordt hard gewerkt en de faciliteiten zijn uitstekend. De mensen die veel tijd voor ons opofferen verdienen dit niet en daarom zijn zulke reacties geen visitekaartje voor de club.
  Dat wat gesuggereerd wordt, wijkt volkomen af van de werkelijke onderlinge verhoudingen.
  Edwin en John, jullie zijn onze leuke en gezellige gastheren en exponenten. Sorry voor dit incident.
  Voor mij geldt, BEZINT EER GIJ BEGINT !!!
  Nu weer naar het oude.
  Groetjes,

  Stanley

 11. Cindy op 16-01-2011 om 19:13 uur

  Misschien dan een idee om die hele conversatie gewoon te laten verwijderen?

 12. John op 16-01-2011 om 19:56 uur

  Stanley,

  Het is goed zo. Het misverstand is uitgesproken.

  Zie je snel weer.

  John

 13. michiel op 17-01-2011 om 12:51 uur

  Maar John en Stanley...

  Ik wil best nog wel eens bij een wedstijd als lijnrechter fungeren...

  Het heeft mij best wel wat opgeleverd.

  :P

 14. michiel op 18-02-2011 om 11:57 uur

  Johm, Teus en Edwin?

  Wanneer vinden de voorrondes plaats van NJK armpje drukken? En waar kun je je inschrijven?

  Michiel

 15. edwin op 18-02-2011 om 14:29 uur

  Beste Michiel ,

  Elke vrijdagavond vind er tussen 01.30 uur en 02.00 uur een voorronde plaats. Maar jij heb je nog niet ingeschreven ? :9
  Formulieren liggen achter de bar.
  Vanavond zoeken wij nog een uitdager voor John "Ballboa " . Anders plaatst hij zich direct voor de kwartfinale.

  Edwin

 16. John op 19-02-2011 om 11:17 uur

  Edwin,

  Laat Teus eerst maar even drukken hij kan nu toch niet spelen vanwege zijn blessure.
  Zie je vanavond, trouwens was erg rustig gisteren natuur mbt vakantie.

  Laters

  Gr John

 17. teus op 20-02-2011 om 11:33 uur

  Teus is op trainingskamp in San Siro (Milaan)
  onder begeleiding van de staf van de NAB(Nederlandse Arm drukbond)

 18. michiel op 06-03-2011 om 10:32 uur

  twee recreantenteams hebben 2 hoofdprijzen in de wacht gesleept, op het altijd gezellige toernooi te Brugge, heeft de prijzenkast nog ruimte voor wat bekers
  groet Grijsleider Erik

 19. Henk Staats op 06-03-2011 om 11:01 uur

  Desnoods bouwen we er een dakkapel bij voor de bekers.
  Gefeliciteerd.

 20. michiel op 06-03-2011 om 15:30 uur

  Dag Henk,

  Dat wordt er gewaardeerd!
  Wanneer worden wij uitgenodigd voor de ceremonie protaculair?

  Namens de Bruggesche Zotte fanclub,
  Martin

  Ps bij wie moeten zijn voor het onderzoeken naar de mogelijkheden van verkoop van de Bruggese Zotte?

 21. Henk Staats op 06-03-2011 om 17:53 uur

  Bij de penningmeester Vincent Festen, die gaat over het geld. Maar als het de kantine betreft, kan het ook bij Lida Staats.

 22. John op 06-03-2011 om 21:25 uur

  Ik zal het toch eerst moeten testen als ik het niet lust wie dan wel?? :)
  Gr john

 23. edwin op 15-03-2011 om 19:37 uur

  Michiel ,

  Viel mij tegen dat je afgelopen vrijdag geen voorbeeld bij je had om te proeven.
  Ondertussen hebben Anna en ik het Aruba Open gewonen
  (Trouwens de baco's smaken hier toch beter dan in Nderland.)
  :o:

  gr

  Edwin

Reageer op dit bericht (“Kerstavond bij BVA Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)