Badminton Vereniging Almere

Na sinterklaas volgt...

"De wind waait door de bomen...." voor de rest zal ik mijn gezang alleen in de auto verder ten toon spreiden. Met het gure weer is het weer duidelijk dat de decembermaand is begonnen. December betekent natuurlijk feestdagen en dat geldt ook voor de sporthal.

De Sint en Piet hebben reeds hun vaste plek in de sporthal gevonden. Dat is inmiddels door vrijwilligers netjes opgelost (onze dank hiervoor).

Ondanks dat ik liever eerst het Sinterklaasfeest afrond alvorens aan kerst te denken, heb ik nu helaas geen keuze om toch alvast over kerst te beginnen. Na het Sinterklaasfeest is het namelijk weer tijd om de kerstsfeer in de kantine te brengen en hiervoor zoeken we nog vrijwilligers die een deel van de dag zouden willen helpen met het installeren van de kerstversiering (woensdag 8 dec. vanaf 11:00 ca. 2 1/2 uur). Jullie kennen het allemaal vast wel: kerstboom, groene takken, etc.

Alle mensen die hier een handje bij willen helpen wil ik vragen mij een mail te sturen: johan.bakker@bvalmere.nl

Alvast dank aan een ieder die zijn steentje wil en kan bijdragen aan deze gezelligheid.

Johan

Reageer op dit bericht (“Na sinterklaas volgt... ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)