Badminton Vereniging Almere

Team 18 naar Purmerend

Zo’n 6 jaar geleden ben ik overgestapt van de recreanten naar de wedstrijdspelers. Het leek me geweldig om op een zaterdagavond lekker een paar wedstrijdjes te spelen in een volle sporthal en daarna in een gezellige drukke kantine nog wat napraten in het eigen team en met de tegenstander.

Op zaterdag 11 december was echter niets van dit alles.

U begrijpt dat na zo’n dag weinig meer over is van mijn romantische idee betreffende een badmintonwedstrijd

Dit alles zegt natuurlijk niets over de tegenstanders. We speelden tegen een uiterst sportief en heel leuk en gezellig team. Dit vergoedt uiteraard veel. Bovendien konden we heel wat punten in de kofferbak van de Berkelbus mee naar Almere nemen.

Nog een aardig ander incident: Een speler van een ander team constateerde dat een vluchtuitgang was afgesloten (wat sommige mensen al niet controleren als ze moeten badmintonnen). Op hoge poten eiste hij van de leiding dat deze uitgang zou worden geopend. Toen de leiding daar niet aan wilde of kon voldoen werd de politie gebeld. Op zich een zeer vreemde actie, daar de core business van een politieagent het vangen en vasthouden van boeven is. Iedere politieagent is daarom allergisch voor open vluchtdeuren.
Nadat onze politievrienden waren aangekomen, werden zij direct ingeschakeld om twee ziekenbroeders te helpen. Twee velden verderop van ons veld was een speler’s achillespees gescheurd. Dus deze speler moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Volgende week spelen we thuis in Almere, ook Team 1 speelt dan thuis. Dus we spelen zaterdagavond waarschijnlijk in een volle sporthal, lekker warme douches na afloop en kunnen de wedstrijd evalueren in een gezellig drukke kantine. Zou het dan toch…

Cock

Tot nu toe 8 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Jos K. op 13-12-2010 om 15:54 uur

  Nou, de douches waren in de hal in almere ook koud zaterdag!

 2. Arjan op 13-12-2010 om 16:19 uur

  Ja dat waren ze zeker... dus ik hoop t beste voor jullie zaterdag ;-)

 3. Henk Staats op 13-12-2010 om 16:31 uur

  Jos, als dat echt zo is, willen we dat wel weten.

 4. Jos K. op 13-12-2010 om 16:37 uur

  Ja henk, het is echt zo.

 5. Aisha op 13-12-2010 om 20:41 uur

  Dinsdag kwam er in eerste instantie helemaal geen water uit de douche! :O

 6. Cock op 14-12-2010 om 10:18 uur

  Gisteren (maandag) "gewoon" een lekkere warme douche

 7. Monique op 14-12-2010 om 15:11 uur

  Gisteren (maandag) koude douche bij de dames.. En Jos heeft inderdaad gelijk, van het weekend waren ze ook een beetje koud.

 8. Henk Staats op 14-12-2010 om 16:26 uur

  Voor de zekerheid Carl Dekker gevraagd om te komen kijken.

Reageer op dit bericht (“Team 18 naar Purmerend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)