Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden|Mulder haalt in

Zaterdagavond 4 december 2010 speelt Van der Hoeden|Mulder Almere om 19.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep de inhaalwedstrijd tegen De Meulenwiek-1 uit Kootwijkerbroek. De wedstrijd werd destijds uitgesteld omdat De Meulenwiek niet op zondag speelt.

Dit bestand bestaat niet

Van der Hoeden|Mulder staat derde in de vierde divisie afdeling 3 met 41 punten uit zeven wedstrijden. Eerste staat Inside-1 met 51 punten uit negen wedstrijden en tweede staat 't Veen met 43 punten uit acht wedstrijden.

Van der Hoeden heeft dus een goed resultaat nodig tegen De Meulenwiek om zich in de strijd om het kampioenschap te kunnen mengen!

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden|Mulder haalt in ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)