Badminton Vereniging Almere

Verslag SinterKerst toernooi Recreanten

Sinterklaas en de Kerstman zitten al jaren achter de Recreantencommissie aan om een toernooi te organiseren op hun verjaardag. Daarom wordt er elk jaar ook het SinterKerst toernooi georganiseerd voor recreanten en wedstrijd spelers die af en toe een shuttle mee slaan.

Op 13 december was het weer zover ! Er hadden zich 50 deelnemers zich ingeschreven. Helaas waren er 5 afmeldingen op het laatst binnen gekomen. Maar er kwamen toch op het laatste moment nog 2 deelnemers bij die zich niet hadden ingeschreven. Nadat de organisatie o.l.v. van Charles Rodriques en Henk Smit het gebruikelijke inschrijfgeld van een cadeau van € 5.00 hadden ontvangen kon er gespeeld worden. Na elk gespeelde wedstrijd moesten we gaan dobbelen. De winaars mochten 2 keer gooien en de verliezers maar 1 keer. De bedoeling was dat je naar de laatste ronde uiteindelijk zo dicht mogelijk op het getal 999 kwam.

Na drie rondes waren we jammer genoeg uitgespeeld. De organisatie is toen in beraad gegaan (onder toezicht van de notaris) en heeft de winnaars c.q. verliezers bepaald. Over deze uitslag kan ook niet met de Sinterklaas of de Kerstman gecorrespondeerd worden. Alleen viel het wel op dat John van Gaal (Bor) het dobbelsteenspel niet onder de knie had. Na de prijsuitreiking werd er tot de late uurtjes nog gezellig iets gegeten en gedronken. Ronald Schalk zijn vriendin had voor een prachtige taart gezorgd. (http://www.lovablecakes.nl) Tevens willen wij Sharon en Greco bedanken voor het bezetten van de bar (letterlijk en figuurlijk)

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. John op 24-12-2010 om 10:51 uur

  Edwin,

  Er zijn deze avond ook nog wat foto's gemaakt, gaan wij die nog zien?

  Daarnaast was het erg goed te zien dat er weer eens veel deelnemers waren ook vanuit de wedstrijdstijd afdeling, Chris Dekker, team Cockie & Blokkie, Cindy, Jenny.
  Helaas moest Franke Roders zich op het laaste moment afmelden als deelnemer maar was de hele avond aan het supporteren.
  Met de taart van Ronald, de hapjes van de BVA, de drank van Greco, de muziek van Anna, de bardienst van Sharon, de moppen van Charlie bleef het nog lang gezellig aan de bar.


  John

 2. Ronald op 27-12-2010 om 18:18 uur

  Ja het was erg gezellig, organisatie bedankt!

Reageer op dit bericht (“Verslag SinterKerst toernooi Recreanten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)