Badminton Vereniging Almere

Zaterdag Van der Hoeden|Mulder Almere uit tegen Drachten

Van der Hoeden|Mulder Almere speelt zaterdag 11 december 2010 om 12.30 uur uit tegen BC Drachten. De thuiswedstrijd werd door Van der Hoeden|Mulder met 8-0 gewonnen, maar in een uitwedstrijd ligt het toch allemaal net even anders.

Van der Hoeden|Mulder staat tweede op de ranglijst in de vierde divisie afdeling 3 met 47 punten uit acht wedstrijden. Eerste staat Inside met 51 punten maar uit negen wedstrijden. Om in de race te blijven voor het kampioenschap, heeft Van der Hoeden een goed resultaat nodig tegen BC Drachten. Er staat dus veel op het spel.

Dit bestand bestaat niet

Op onze vraag waarom de wedstrijd van zaterdag 4 december 2010 van Van der Hoeden|Mulder tegen De Meulenwiek wel doorging, terwijl de ere- en eerste divisiewedstrijden werden afgelast, hebben wij nog geen antwoord gekregen van de LCW.

Reageer op dit bericht (“Zaterdag Van der Hoeden|Mulder Almere uit tegen Drachten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)