Badminton Vereniging Almere

BC Flevoland organiseert eerste Flevo-Toernooi

Op zaterdag 12 februari 2011 organiseert BC Flevoland haar 1ste Flevo-Toernooi. Het toernooi is een Amerikaans Mixed/Dubbeltoernooi, wat inhoudt dat er alleen gemengd-, dames- en herendubbel gespeeld worden. Je schrijft in zonder partner, deze wordt door sterkte-indeling toegewezen.

Voor zowel de dames als de heren is er een 1e, 2e en 3e prijs. De hoogste score is bepalend. Je dient je persoonlijk in te schrijven. Het inschrijfgeld bedraagt EUR 10,00 per deelnemer. Indien je in de hal wenst te betalen, dan wordt dit bedrag met EUR 1,00 per persoon verhoogd. Inschrijvingen worden geboekt naar volgorde van binnenkomst en dienen uiterlijk 1 februari 2011 bij het secretariaat binnen te zijn.

Speellocatie: sporthal De Rietlanden, aan de Grietenij te Lelystad

Inschrijving voor dit toernooi kan via: g.velde66@upcmail.nl of download het aanmeldingsformulier via www.bcflevoland.nl

Voor meer info zie: www.bcflevoland.nl

Reageer op dit bericht (“BC Flevoland organiseert eerste Flevo-Toernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)