Badminton Vereniging Almere

Data inhaalwedstrijden Dekker Almere

De nieuwe speeldata van twee eerder afgelast wedstrijden van Dekker Almere zijn inmiddels bekend en het gaat om

Zondag 23 januari 2011 inhaalwedstrijd Dekker Almere – DKC om 14.30 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker. Deze wedstrijd stond gepland op 18 december 2010. Dit wordt hiermede overigens een dubbelweekend. Zaterdagavond 22 januari speelt Dekker Almere uit tegen BC Amersfoort.

Zondag 27 februari 2011 inhaalwedstrijd Duinwijck – Dekker Almere om 17.00 uur in Haarlem. Dekker Almere en Duinwijck zijn in onderling overleg tot deze datum gekomen. Deze wedstrijd stond eerst gepland voor 19 december 2010.

Reageer op dit bericht (“Data inhaalwedstrijden Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)