Badminton Vereniging Almere

De Carltonteams dit weekend

In het weekend van 15 en 16 januari 2011 komen de vijf Carltonteams allemaal in actie. Er zijn opnieuw leuke maar ook heel belangrijke wedstrijden bij.

Carlton Almere-3 speelt zaterdagmiddag 15 januari 2011 om 12.00 uur uit tegen de Racketeers-1 uit het Drentse Emmen. Carlton Almere-3 staat op de derde plaats in de tweede divisie afdeling 1 met 49 punten uit elf wedstrijden. De racketeers zitten vrijwel in de bezemwagen met hun laatste plaats en slechts 14 punten. Carlton Almere-3 heeft een zeer goede uitslag nodig om nog enigszins een kansje te maken op het kampioenschap.

Carlton Almere-4 uitkomend in de tweede divisie, afdeling 3, speelt zaterdagavond 15 januari 2011 om 19.00 uur thuis in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker tegen Tilburg-1. Carlton Almere-4 staat op de tweede plaats met 52 punten uit tien wedstrijden. Tilburg-1 is de trotse koploper met maar liefst 67 punten uit elf wedstrijden en Tilburg gaat dan ook de terechte kampioen worden in deze divisie.

Carlton Almere-5 uitkomend in de derde divisie afdeling 7, speelt zondagochtend 16 januari 2011 om 9.30 uur thuis in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker tegen Flair-1. De Almeerders staan op de vijfde plek met 38 punten uit tien wedstrijden en kunnen zich veilig spelen door een goed resultaat neer te zetten tegen Flair-1. Flair-1 staat op de vierde plek met 46 punten, maar met een wedstrijd meer gespeeld.

Carlton Almere-6 uitkomend in de derde divisie afdeling 8, speelt zondagmiddag 16 januari 2011 om 12.30 uur tegen 't Vennewater. De Almeerders staan tweede met 60 punten uit elf wedstrijden. Koploper 't Vennewater-1 heeft drie punten meer. De strijd om het kampioenschap is dus nog niet gestreden, maar het zal een moeilijke zaak worden voor Carlton Almere-6 om nog langszij te komen bij 't Vennewater.

Carlton Almere-7 uitkomend in de vierde divisie afdeling 2, speelt zondagmiddag om 13.00 uur tegen Amersforrt-7. De Almeerders staan derde op de ranglijst met 45 punten uit tien wedstrijden. Amersfoort staat op de laatste plaats met 27 punten uit negen wedstrijden. Carlton Almere-7 zal een heel goed resultaat moeten boeken tegen Amersforrt-7 om nog een piepklein kansje op het kampioenschap te houden.

Reageer op dit bericht (“De Carltonteams dit weekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)