Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen Van Zijderveld

Zaterdag 8 januari 2011 speelt Dekker Almere om 18.00 uur de uitwedstrijd tegen het Amstelveense Van Zijderveld. Het is een belangrijke wedstrijd voor beide teams. Van Zijderveld heeft de afgelopen jaren altijd de play-offs gehaald, maar staat nu op de vijfde plaats. Dekker Almere staat nu op de vierde plaats (play-offplek) en wil deze kost wat het kost behouden.

Dekker Almere heeft na de 8-0 zege op BC Smashing 50 punten uit negen wedstrijden. Van Zijderveld heeft na de spectaculaire nederlaag met 7-1 tegen BC Amersfoort, 43 punten uit tien wedstrijden. Er is zo halverwege de competitie dus nog helemaal niets beslist.

Voor het eerst sinds weken is er weer sprake van een volledige competitieronde in de eredivisie en dat is wel zo leuk. Het volledige wedstrijdprogramma is

BC Victoria - Van Zundert Velo
BC Smashing - BC Duinwijck
BC Amersfoort - RBC
DKC - TFS'57
Van Zijderveld - Dekker Almere

Er springen twee wedstrijden uit en dat is Van Zijderveld tegen Dekker Almere, een rechtstreeks duel om de felbegeerde play-offplekken, en het duel tussen de degradatiekandidaten DKC tegen TFS'57. In feite moet er een wonder gebeuren wil TFS'57 de degradatie nog ontlopen en wellicht vindt dat wonder in de wedstrijd tegen DKC plaats.
Bij de andere wedstrijden zijn de winnaars min of meer voorspelbaar, alleen de juiste uitslagen niet.

De stand in de eredivisie is als volgt

1 Van Zundert Velo 64 - 10
2 BC Duinwijck 59 - 09
3 BC Amersfoort 54 - 10
4 Dekker Almere 50 - 09
5 Van Zijderveld 43 - 10
6 BC Smashing 33 - 10
7 RBC 29 - 09
8 BC Victoria 23 - 09
9 DKC 15 - 09
10 TFS'57 06 - 09

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)