Badminton Vereniging Almere

Forza Almere, grote klasse (nu met verslag)

Zaterdagmiddag moest team 2 aantreden tegen Velo 2. Na een beetje zoeken waar de ingang van de sporthal was, was het team rond half twee compleet.

De dubbels werden als eerst gespeeld. Monique en Iris speelden een goede dubbel, het werd een gemakkelijke overwinning in twee sets. De heren op de andere baan hadden een derde set nodig maar uiteindelijk was de winst voor Forza Almere.

De single van Dennis zou een lastige worden, de jonge Sergio Kepel liet goed spel zien, Dennis kwam voor het eerst in de set voor bij de stand 20-21 en won deze set, de tweede moest hij even uitrusten en de derde set werd weer spannend. Helaas kon Dennis na goed terugkomen van een behoorlijke achterstand toch niet de wedstrijd naar zich toetrekken. Marloes speelde tegen Elize van 't Riet. Na winst in de eerste set, had zij het wat moeilijker in de tweede maar in de derde liet ze zien wat ze waard is en won de wedstrijd. André mocht het gaan opnemen tegen Frank Keizer, best een taaie speler, maar André is goed bezig dit seizoen en ook deze wedstrijd was hij op dreef.
Met 16-21 en 9-21 was het vierde punt binnen. Monique speelde tegen Suzanne Slaats, deze is terugkomend van een blessure en kon helaas niet voor Velo niet het spel laten zien wat zij normaal speelt. Monique maakte hier gebruikt van en won met duidelijke cijfers.

Als laatst de twee mixen, Marloes en André speelden tegen Sergio en Suzanne, in deze wedstrijd kwam er wederom een derde set, maar werd winnend afgesloten voor almere. Dennis en Iris speelde tegen Steven en Elize, een lastige mix op papier. Waar er op de heenweg nog maar net werd gewonnen, was dit zaterdag anders. In de eerste set was er nog enige spanning maar in de tweede set was Forza Almere duidelijk sterker en met deze winst kwam de eindstand op 1-7 winst. Volgend weekend speelt Forza Almere 2 thuis tegen Duinwijck, wat gegarandeerd weer mooie partijen zullen worden.

Reageer op dit bericht (“Forza Almere, grote klasse (nu met verslag) ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)