Badminton Vereniging Almere

Forza Almere wint met 5-3 van Van Zijderveld-3 (met verslag)

Forza Almere heeft zaterdagavond 8 januari 2011 met 5-3 gewonnen van Van Zijderveld-3. . Door een licht geblesseerde Dennis heeft Forza Almere Gijs Berkelmans gevraagd de heren enkel 1 voor zijn rekening te nemen.

Zoals altijd werd begonnen met de dubbels. Dennis Steenland en Andre Aantjes namen het op tegen Marco den Haan en Virgil Soeroredjo. Iris Putters en Monique Slaman speelden hun wedstrijd tegen Audrey Oey en Mireille van Daal. Dit waren zeker geen makkelijke partijen voor Forza Almere. De dames kwamen helaas niet in hun spel vanwege de korte rallies en ‘mazzelballen’ van de tegenstanders. Dennis en Andre wisten gelukkig wisten wel de wedstrijd te winnen, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan.

Na de dubbels mocht invaller Gijs Berkelmans beginnen met zijn single tegen Virgil. Dennis, die normaal de eerste herensingle speelt, had last van een blessure waardoor Gijs voor de 2e keer dit seizoen mocht invallen in team 2. Na een 11-2 achterstand, en veel lange rallies kwam Gijs goed terug en won de eerste set! Helaas lukte hem dat niet in de 2e en 3e set waardoor de partij werd verloren.

Op de andere baan was Marloes van Heteren aan het singelen tegen Mireille van Daal. In drie sets wist Marloes de wedstrijd naar zich toe te trekken. De stand ging dus nog steeds gelijk op.

Nu was het de beurt aan Andre om zijn single te spelen. Hij won netjes in 3 sets van Marco.

Naast hem speelde Monique gevarieerd tegen Audrey en wist daarmee het vierde puntje voor Forza Almere binnen te slepen.

Bij het gemengd dubbel wisten Dennis en Iris dat ze geen makkelijke wedstrijd zouden krijgen tegen Virgil en Mireille. Ze vochten voor wat ze waard waren maar het lukte hen helaas niet om te winnen.

Andre en Marloes speelden de laatste partij tegen Marco en Audrey. Gelukkig konden zij wel voor de winst zorgen en daarmee ook de totale eindstand brengen op een 5-3 overwinning. Met deze uitslag blijft Forza Almere aan kop staan in de eerste divisie.

Volgende week zaterdag zal Forza Almere het opnemen tegen Velo 2 uit Wateringen. Bij de vorige ontmoeting keerden de Wateringers met lege handen huiswaarts. Zal Forza Almere dit volgende week kunnen evenaren?

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jos K. op 09-01-2011 om 15:45 uur

    En ik maar denken dat ik dennis 2 partijen heb zien spelen...

  2. Kasper op 09-01-2011 om 22:10 uur

    Jos, dat dacht ik ook. Maar misschien is het zijn broer..

  3. Henk Staats op 10-01-2011 om 08:53 uur

    Als dat zou kunnen. Van de Steenlanden kun je er niet genoeg hebben.....

Reageer op dit bericht (“Forza Almere wint met 5-3 van Van Zijderveld-3 (met verslag) ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)