Badminton Vereniging Almere

Niemand komt aan maaskantje of aan Andre Aantjes (Forza update)

Forza Almere heeft afgelopen vrijdag 28-1-2011 met 1-7 gewonnen tegen Schijndel. Aan mij als invaller de eer om het wedstrijdverslag te schrijven.

Vrijdagmiddag om 16.00 uur werd ik door Dennis opgehaald vanaf Utrecht Centraal station om onze tocht richting Schijndel te maken. Omdat we om half 8 moesten spelen hadden we netjes een uur van te voren afgesproken in de sporthal. Dennis en ik hadden het plan om eerst te gaan eten in de buurt van de sporthal en om alle drukte van files te ontlopen waren we extra vroeg op pad. De enige vertraging die we uiteindelijk hadden opgelopen, kwam door een onduidelijke navigatie (waar ik het merk niet van zal noemen) en afgezetten wegen in Utrecht. Dus rond 5 uur waren we al bijna in Schijndel tot dat.... we langs het beroemde Maaskantje kwamen rijden. We zijn omgedraaid op zoek naar de benzine pomp en de snackbar. Uiteindelijk hebben we de beruchte snackbar gevonden (zie foto).
Maar om nou te gaan eten in een snackbar waar de bakpoa in de frituur wordt gegooid leek ons geen goed idee.

Uiteindelijk waren we in Schijndel bij een leeg chinees restaurant aangekomen waar Dennis heel netjes vroeg of er nog een tafel voor 2 vrij was.
Na een lekkere indische rijsttafel kwamen we in de sporthal de rest van het team tegen. Daar bleek dat Andre zijn sportbroekje toch echt vergeten was, nadat hij tot drie keer toe naar de auto was gelopen om te zoeken. Uiteindelijk hadden ze in de hal nog een sportbroekje maat XL gevonden die hij kon gebruiken. Deze was echter gemaakt in Taiwan, wat voor hilarische opmerkingen en beelden zorgden.
Aangezien een beeld meer zegt dan duizend woorden, willen we de foto u niet onthouden. Na alle onvergetelijke momenten begonnen we de wedstrijd.

De mannen- en vrouwendubbel werden eenvoudig gewonnen door de toppers van Almere. Zowel Andre en Dennis als Monique en Iris waren binnen een half uur klaar in 2 sets.
Dennis moest daarna meteen beginnen met zijn enkel. Deze werd in 3 sets gewonnen door Schijndel. Achteraf verklaarde Dennis dat het toch aan de pittige kippensoep heeft gelegen van de chinees.
Marloes was in 2 sets te sterk voor haar tegenstandster waardoor de tussenstand 1-3 was.
De 2e vrouwenenkel werd gemakkelijk gewonnen door Monique. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik daar niets van heb gezien, omdat ik toen zelf de 2e mannenenkel aan het spelen was. Dit werd een 3-setter, maar daar heb ik in dit team een abonnement op. Uiteindelijk was mijn tegenstandster moe genoeg en won ik mijn eerste wedstrijd in team 2 nadat ik het al 3 keer eerder mocht proberen.
De 2 mixdubbels werden door zowel Dennis en Iris als door Andre (in het strakke broekje) en Marloes in 2 sets gewonnen. Dit bracht de eindstand op 1-7 en blijft Forza Almere in de race voor het kampioenschap.

Tot nu toe 10 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Cindy op 30-01-2011 om 22:41 uur

  Waar zijn die foto's dan?? Of zijn ze gecensureerd ;)?

 2. Monique op 30-01-2011 om 22:54 uur

  jaa ik ben ook wel benieuwd! Vooral naar die van Andre natuurlijk :P

 3. Gijs Berkelmans op 31-01-2011 om 08:49 uur

  De foto's zaten in het document toen ik het verstuurde, maar kennelijk is daar iets mis gegaan;) Dus de foto's komen nog

 4. Dennis op 31-01-2011 om 08:52 uur

  De foto's moesten apart verzonden worden (is inmiddels gedaan). Omdat ze in het document niet bruikbaar waren.

 5. Andre op 31-01-2011 om 09:18 uur

  zonder foto snappen de mensen het ook wel hoor ;)!

 6. Rob op 31-01-2011 om 09:39 uur

  oh oh oh Andre toch, als je hoofd niet vast zat zou je die ook nog vergeten...

 7. Just Do It op 31-01-2011 om 10:56 uur

  toch knap dat Andre ondanks het strakke broekje wel zijn partijen heeft gewonnen: moet niet makkelijk zijn geweest bij het uitstappen ;)

 8. Andre op 31-01-2011 om 11:06 uur

  eindelijk iemand die het waardeerd :9! uitstappen voelde idd beknellend :)!

 9. iris op 31-01-2011 om 11:07 uur

  Hij was zelf heel blij dat hij geen single hoefde te spelen ;)

 10. Suus op 31-01-2011 om 11:23 uur

  Zo zo, wat heb je eigenlijk een afgetraind lichaam André ;-)

  Misschien had je de broek van Joshua moet lenen van de dag daarvoor. Volgens mij hebben jullie broekjes geruild stiekem :-)

Reageer op dit bericht (“Niemand komt aan maaskantje of aan Andre Aantjes (Forza update) ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)