Badminton Vereniging Almere

Opnieuw een dubbel weekend voor Dekker Almere

Komend weekend van 29 en 30 januari 2011 speelt Dekker Almere opnieuw twee wedstrijden. Op zaterdagavond speelt Dekker Almere uit tegen FST'57 uit Bergen op Zoom en op zondagmiddag mag het vlaggenschip van de vereniging het thuis in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker proberen punten te scoren tegen de huidige landskampioen Van Zundert Velo.

Dekker Almere zal zaterdag uit tegen FST'57, de rode lantaarndrager in de eredivisie, een goede uitslag neer moeten zetten om BC Amersfoort en Van Zijderveld definitief 'af te schudden' in de strijd om een play-offplaats.

Op zondagmiddag in eigen huis staat Dekker Almere voor de moeilijke taak om Van Zundert Velo partij te geven. De verwachting is dat Van Zundert Velo volledig zal zijn, dus inclusief Dicky Palyama. Van Zundert Velo zal zoveel mogelijk punten willen scoren gezien de strijd om de eerste plaats met BC Duinwijck. Duinwijck staat er overigens relatief gezien het beste voor.

Het programma voor komende week en de huidige stand in de eredivisie is als volgt.

Opmerkelijk is dat zaterdag de teams uit het linkerrijtje spelen tegen de teams uit het rechterrijtje. Zondag is op het oog de wedstrijd Dekker Almere tegen Van Zundert het meest in het oog springend.

De spelers van Dekker Almere zien U graag komende zondag in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker want zij kunnen Uw support meer dan gebruiken.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. John op 26-01-2011 om 19:04 uur

  Henk,

  Doe er iets aan ik vind het maar niks die dubbel weekenden!
  Wellicht tot zondag.

  John

 2. Ed van Mierlo op 27-01-2011 om 10:21 uur

  een dubbel weekend? Worden er geen singles gespeeld dan :7

Reageer op dit bericht (“Opnieuw een dubbel weekend voor Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)