Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden|Mulder uit tegen 't Veen

Zaterdagmiddag 15 januari 2011 speelt Van der Hoeden|Mulder om 13.45 uur uit tegen 't Veen uit Veenendaal. Het is niet zo maar een wedstrijd want Van der Hoeden|Mulder is koploper in de vierde divisie afdeling 3 en is met 't Veen en BC Inside verwikkeld in de strijd om het kampioenschap.

Dit bestand bestaat niet

De onderlinge verschillen zijn klein tussen de Van der Hoeden|Mulder, BC Inside en 't Veen hetgeen moge blijken uit de volgende stand

Van der Hoeden Mulder 11 - 66
BC Inside 11 - 60
't Veen 10 - 53

't Veen loopt dus een wedstrijd achter (tegen Drachten) en kan op 61 punten komen en BC Inside moet dit weekend thuis op het bizarre Heugafelttapijt tegen de rode lantaarndrager De Meulenwiek. Alle ingrediënten aanwezig voor een spannende ontknoping!

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden|Mulder uit tegen 't Veen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)