Badminton Vereniging Almere

Verlaat vuurwerk voor Forza Almere

Met een zevenklapper is Forza Almere het jaar 2011 goed begonnen. Thuis in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker werd het tegen BC Amersfoort-2 een 7-1 overwinning voor de Almeerders.

Op de tweede dag van het nieuwe jaar moest Forza Almere 2 al weer aantreden tegen Amersfoort 2. Amersfoort 2 staat derde in de poule maar heeft regelmatig spelers die ook uitkomen in Amersfoort 1. Omdat Amersfoort 1 ook een inhaalwedstrijd speelde, was de tegenstander dus niet op volle sterkte.
Er werd begonnen met de dubbels. Dennis en Andre hadden weinig moeite in hun dubbel tegen Nick Smaling en Dennis van Bekkum. De dames Iris en Monique hadden wat meer moeite maar wisten ook in twee sets te winnen.

De singels wist Dennis zonder goed spel te winnen van Rene Lelieveld. Andre had meer moeite tegen Dennis van Bekkum. Pas bij 21-20 in de eerste set kwam hij voor het eerst op voorsprong. Ook de tweede set ging lang gelijk op maar uiteindelijk wist Andre ook deze set naar zich toe te trekken. Marloes speelde tegen Karin Borger. Na wat discussies over uit en in wist Marloes de eerste set te winnen. Helaas kreeg dat geen vervolg en verloor Marloes in drie sets. Monique had nog wat teveel champagne in haar benen en het duurde een set voordat ze dat kwijt was. Dus na verlies in de eerste set wist ze in drie sets te winnen.

De beide mixen werden zonder problemen gewonnen zodat de uitslag op 7-1 voor Forza Almere 2 uitkwam. Een goede start van het nieuwe jaar dus. Zeker omdat dit team de volgende keer een stuk sterker voor de dag zal komen.

Zaterdag 8 januari speelt Forza Almere 2 om 19.00 uur thuis tegen Van Zijderveld 3.

Reageer op dit bericht (“Verlaat vuurwerk voor Forza Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)