Badminton Vereniging Almere

Wordt Van der Hoeden|Mulder zondag kampioen?

Van der Hoeden|Mulder is met 73 punten uit twaalf wedstrijden lijstaanvoerder in de vierde divisie afdeling 3. De tegenstander zondag 23 januari 2011 om 9.30 in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker is BC Inside-1, dat met 65 punten uit eveneens twaalf wedstrijden op de tweede plaats staat.

Dit bestand bestaat niet

Van der Hoeden|Mulder verloor de uitwedstrijd tegen BC Inside (op het Heugafelttapijt) met 5-3. De Almeerders willen zeker revanche nemen voor deze nederlaag. Mochten de Almeerders met 5-3 winnen, dan mogen zij zich kampioen noemen van de vierde divisie afdeling 3 en promoveert het team naar de derde divisie. Maar zover is het nog lang niet!

Reageer op dit bericht (“Wordt Van der Hoeden|Mulder zondag kampioen? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)