Badminton Vereniging Almere

Alleen Dave Khodabux als BVA-er in de prijzen

Tijdens het NK heeft Dave Khodabux samen met zijn mixpartner Samantha Barning beslag gelegd op het zilver. In de finale moesten ze Ruud Bosch en Lotte Jonathans voor laten gaan. Op de site van Piet Ridder staat een mooi geschreven artikel over het NK en dat beveel ik U van harte aan! Klik op http://www.pietridder.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1831:nederlandse-wereldranglijst-toppers-presteren-goed-op-het-nk&catid=38:badminton&Itemid=58 het is meer dan de moeite waard.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Marga Wentholt op 07-02-2011 om 11:05 uur

  Goedemorgen allen,

  heb net bovengenoemde link aangeklikt en het artikel van Piet Ridder gelezen. Zoals je zegt Henk, zeer de moeite waard; zoals Piet het schrijft zo was het ook, m.n. de mannenenkel, maar ook de mix, op het puntje van m'n stoel. (Trouwens zaterdag ook hele mooie spannende partijen gezien!). Ik heb, zeker achteraf, de 25.00 euro (2 dagen) daar graag voor over gehad. Dank spelers en van harte gefeliciteerd met jullie overwinningen.
  (Ook heb ik de reacties op tot nu toe gelezen en ik word er al weer naar van. Wat een negativiteit en vervelende sfeer (weer). De verleiding om ook te reageren is groot, maar ik wil niet 'meedoen' met (steeds dezelfde) mensen die elke keer weer van iets leuks/moois iets lelijks weten te maken door hun reacties. Daarom dus maar op deze site waarvan ik weet dat we positieve, nette, leuke, grappige en constructieve reacties plaatsen.)

  Ik heb een heerlijk weekend gehad en genoten van prachtig badminton van zowel de 'oudjes' als de 'jonkies'!!!!

 2. Henk Mostert op 07-02-2011 om 18:49 uur

  21-11, 21-7, 21-11, 21-12, 21-9, 21-9, 21-11, 21-6
  Punten Yao Yie en Josephine heeft uiteindelijk de meeste punten gescoord.
  Verder hebben wij ontzettend genoten van soms tenenkrommende partijen.
  Winnaars en verliezers dank hiervoor

 3. Jos K. op 07-02-2011 om 23:19 uur

  Is dit zo'n getallenreeks waarbij je de volgende logische set-stand moet invullen??
  In dat geval: 21-11 :9~

Reageer op dit bericht (“Alleen Dave Khodabux als BVA-er in de prijzen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)