Badminton Vereniging Almere

Almere dit Regioweekend in actie in Almere!

Dit weekend worden de regionale teamkampioenschappen gehouden van de regio Noord-Holland in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker. Ook Almere valt onder de regio Noord-Holland. BV Almere heeft het beslist niet slecht gedaan in de regionale competitie en met maar liefst vijf senioren kampioenen en twee junioren kampioenen zijn wij hofleverancier van kampioenen aan dit toernooi.

Team 10, kampioen in de hoofdklasse, zal op zaterdag 12 februari om 12.30 uur strijden tegen Van Zijderveld 9 om daarna nog een wedstrijd te spelen tegen Slotermeer 8. Ze spelen in een poule, de winnaar mag zich dan ook winnaar noemen van deze regionale kampioenschappen en zal regio Noord-Holland vertegenwoordigen op de landelijke teamkampioenschappen in juni 2011.

Team 12, kampioen in de tweede klasse, zal op zaterdag om 10.00 uur aantreden tegen Amsterdam 2. Als ze deze wedstrijd winnen, wacht daarna Gaasperdam 4 om 12.30 uur. Eventueel daarna nog een finale om 15.00 uur.

Team 15, onverwacht alsnog kampioen in de derde klasse, zal op zaterdag om 12.30 uur tegen De Shuttle 2 aantreden. Het is een vrij groot schema, dus als ze blijven winnen zijn ze deze dag nog wel even bezig.

Team 20, kampioen in de vijfde klasse, zal om 15.00 uur tegen Sparta 5 aantreden. Als deze wedstrijd wordt gewonnen zal er om 17.30 uur een finale volgen!

Team H1, kampioenen (al een aantal weken) uit de herencompetitie derde klasse, zal om 17.30 uur meteen de finale spelen tegen Vennewater H1. Er waren maar twee poules, dus meteen een finale.

Team J1, kampioenen U19 veren, zal meteen de finale spelen op zondag 13 februari om 14.00 uur tegen Duinwijck J3. Ook hier maar twee poules, dus direct een finale.

Team J8, kampioen U13, zal op zondag om 10.00 uur aantreden tegen Almere-Buiten J5. Als ze deze winnen zal Swish J2 in de halve finale wachten om 12.00 uur.

BV Almere heeft twee coaches staan dit weekend: Emmy Vlaar (zaterdag en zondag) en Dorien Drees (alleen zaterdag). Iedereen wordt geacht een half uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn!

Namens de STC wensen wij de spelers allen een sportief toernooi toe en veel plezier en we gaan er van uit dat veel supporters onze BVA-teams komen aanmoedigen!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Stephan op 12-02-2011 om 22:08 uur

    Almere 12, Almere 20 en Almere H1 zijn vandaag kampioen geworden in hun klasse!

    Almere 10 verloor in hun poule tweemaal met 1-4

    Almere 15 ging in de kwartfinale nipt met 2-3 ten onder tegen De Shuttle.

    Morgen de jeugd!

Reageer op dit bericht (“Almere dit Regioweekend in actie in Almere! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)