Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen BC Duinwijck

Zondag 27 februari 2011 om 17.00 uur speelt Dekker Almere in de reguliere competitie de uitwedstrijd tegen BC Duinwijck uit Haarlem. Zowel Dekker Almere als Duinwijck zijn zeker van een play-offplaats.

Voor Duinwijck is er sprake van een zogenoemd dubbelweekend. Op zaterdagavond speelt Duinwijck namelijk uit tegen Van Zundert Velo. Een wedstrijd tussen de landskampioen van 2008/2009, Duinwijck en de landskampioen van 2009/2010, Van Zundert Velo.
Of de wedstrijd van Duinwijck tegen Van Zundert Velo een echte kraker wordt, is nog maar de vraag, want de kans dat Duinwijck een paar topspelers mist is levengroot. Een aantal toppers speelt namelijk een toernooi in Oostenrijk.

De stand in de eredivisie is thans als volgt

Ongeacht de uitslag tegen Duinwijck kan met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid gesteld worden dat Dekker Almere derde wordt in de reguliere competitie. De Almeerders spelen immers hun laatste wedstrijd, thuis op zaterdagavond 12 maart 2011, tegen het reeds gedegradeerde TFS'57 uit Bergen op Zoom.

De andere wedstrijden die op zaterdag 12 maart 2011, de laatste competitieronde, worden gespeeld zijn:

Van Zundert Velo - Roosterse BC
BV Van Zijderveld - BC Duinwijck
BC Victoria - DKC
BC Smashing - BC Amersfoort

Van belang is nog wie er als eerste gaat finishen in de reguliere competitie. Wordt het Duinwijck of Van Zundert Velo? In de play-offs speelt de nummer één eerst uit tegen de nummer vier en vervolgens thuis tegen de nummer vier. De nummer twee speelt eerst uit en de tweede wedstrijd vervolgens thuis tegen de nummer drie.

In de week van 21 tot en met 27 maart 2011 worden de play-offs gespeeld en de finalewedstrijd is op zaterdag 9 april 2011.

Zoals al eerder op de site gemeld speelt Dekker Almere de eerste play-offwedstrijd thuis op dinsdag 22 maart 2011. Met als vermoedelijke tegenstander Van Zundert Velo, althans dat denk ik.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen BC Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)