Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen DKC

Dekker Almere speelt zaterdagavond 12 februari 2011 om 20.00 uur uit tegen het Haagse DKC. Op 23 januari 2011 speelde Dekker Almere thuis 7-1 tegen de Hagenaars, maar of dit zelfde resultaat gehaald wordt in de uitwedstrijd, is maar zeer de vraag. Dekker Almere lijkt praktisch zeker van een play-offplaats, maar in theorie is er nog van alles mogelijk.

Er worden het komend weekend acht wedstrijden gespeeld en een aantal teams heeft derhalve een zogenoemd dubbel weekend. De wedstrijden die in het oog springen zijn onder meer Roosterse tegen BC Smashing, BC Duinwijck tegen Van Zijderveld en nogmaals Van Zijderveld maar nu tegen BC Amersfoort.

De wedstrijd Roosterse BC tegen BC Smashing lijkt te gaan om het kampioenschap van Limburg en de wedstrijden van Van Zijderveld zijn een laatste strohalm voor Van Zijderveld om alsnog de play-offs te halen.

Het complete programma voor het komend weekend van 12 en 13 februari 2011 en de stand per 9 februari 2011, met dank aan NOS-teletekst, is als volgt:

Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte van de wedstrijd van Dekker Almere tegen DKC en het verloop van de andere wedstrijden.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)