Badminton Vereniging Almere

Forza Almere uit tegen Van Zundert Velo-3

Zaterdagmiddag 12 februari 2011 speelt Forza Almere om 14.00 uur uit tegen Van Zundert Velo-3. Forza Almere is lijstaanvoerder in de eerste divisie afdeling 1 met 92 punten uit 15 wedstrijden. Van Zundert Velo-3 staat op de tweede plaats met 82 punten uit 14 wedstrijden!

Een belangrijke wedstrijd derhalve, want in feite spelen de twee titelkandidaten tegen elkaar en de uitkomst is bepaald ongewis! Forza Almere is titelverdediger, want het seizoen 2009/2010 waren de Almeerders kampioen in de eerste divisie.

Wellicht een idee om 's middags in Wateringen Forza Almere aan te moedigen en 's avonds Dekker Almere dat uit tegen DKC uit Den Haag speelt. Maak er een dagje uit van, zou ik zeggen.

Reageer op dit bericht (“Forza Almere uit tegen Van Zundert Velo-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)