Badminton Vereniging Almere

Herenteam is regiokampioen

Na een fortuinlijk seizoen konden we ons seizoen bekronen met het behalen van de winst bij de regiokampioenschappen tegen ’t Vennewater, uit Heiloo. Omdat we direct geplaatst waren voor de finale moesten we er meteen volle bak tegenaan. En spannend werd het zeker.

Zoals gebruikelijk speelden Frank en Duco de singles. Helaas kreeg Frank het niet voor elkaar om zijn single in winst om te zetten. Gelukkig voor ons deed Duco dit wel na een geweldige single. Evenals Frank speelde Duco drie sets.

Tino en ik, Jesper, speelden de eerste van de drie dubbels. Na ook in deze partij drie sets te hebben gespeeld trokken wij aan het langste eind. We konden eindelijk zeggen dat we voor stonden: 2-1. De twee laatste dubbels werden gespeeld door Tino en Tristan en door Duco en Frank. Het eerst genoemde duo moest na een strijd in de derde set (21-19) het hoofd buigen voor het koppel van ‘t Vennewater. Het kwam dus aan op de vijfde en laatste wedstrijd. Onder luidt gejuick pakten Duco en Frank het laatste en beslissende punt. We waren kampioen! Vijf spannende wedstrijden, allen in drie sets. En een uitslag van 3-2.

En zoals gebruikelijk dronken we met iedereen, waaronder de heren uit Heiloo, nog een aantal pilsjes en genoten we van de overheerlijke snacks.

Tot slot gaan natuurlijk nog onze bedankjes uit naar onze supporters en niet te vergeten Emmy en Dorien voor het coachen.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 16-02-2011 om 19:21 uur

  Klasse heren! Gefeliciteerd!

 2. Ernst op 16-02-2011 om 19:28 uur

  Van harte jongens, he Frank, hier ben je voor gekomen , toch ????? :<strong> :</strong>

 3. Cindy op 17-02-2011 om 08:48 uur

  Toppertjes!!! Gefeliciteerd!

 4. FRANKM op 17-02-2011 om 09:10 uur

  Jaja Hard voor getraind!!! En hier ben ik idd voor gekomen :+ En ik was echt WEL netjes optijd.. ;)

 5. John op 17-02-2011 om 11:16 uur

  Klasse mannen gefeliciteerd

  John

Reageer op dit bericht (“Herenteam is regiokampioen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)