Badminton Vereniging Almere

Josephine in de kwartfinale in Wenen

Als je met 21-19 en 21-17 wint van de als derde geplaatste Japanse Shizuka Uchida kun je moeilijk zeggen dat je er overheen bent gewalst ook al behaalde je de overwinning in Wenen. Maar Josephine Wentholt heeft het toch maar geflikt. Een werkelijk prima prestatie van Josephine, die het afgelopen jaar een aantal reuzensprongen heeft gemaakt in haar carrière. Door de winst op de dame uit het land van de rijzende zon, heeft Josephine de kwartfinale bereikt! En dat de Japanse bepaald niet voor de poes is, blijkt uit het feit dat zij eerder in drie games won van Patty Stolzenbach.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. fabian pang op 25-02-2011 om 16:19 uur

    Wow! Fantatisch.En nu gaan voor de 1/2 finale.Je kan nu alleen maar winnen.Go voor gold.

    Bewonderd, Fabian.

Reageer op dit bericht (“Josephine in de kwartfinale in Wenen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)