Badminton Vereniging Almere

Ook Team 9 promoveert naar de 4e divisie

Gisteren ontvingen wij van Badminton Nederland het mooie bericht dat ook team 9 het volgende jaar in de 4e divisie zal mogen uitkomen. Team 9 bestaande uit Rosa Hondeman, Chantal Rensink, Sander Schirris, Soemitro Kasanwidjojo en Rick Blok, eindigde de competitie met twee punten achterstand op kampioen Slotermeer 8, op de tweede plaats… en laat dat nou net voldoende zijn voor deze promotie!

Een en ander is het gevolg de herindeling van de regiocompetitie Noord-Holland in 2011-2012. Deze herindeling houdt o.a. in dat het aantal afdelingen in de Hoofdklasse wordt terug gebracht van drie naar twee. In de 1e klasse gaan we van drie naar vier afdelingen en de 2e klasse gaat van 5 naar 8 afdelingen. Door deze regel mag team 9 alsnog mee promoveren naar de 4e divisie.

Dit houdt waarschijnlijk ook in dat we extra teams voor de tweede klasse kunnen aanvragen voor komend seizoen. Goed nieuws, want we hebben genoeg aanstormend talent die rijp zijn voor deze klasse. Hoeveel teams we volgend jaar dus in welke klasse hebben is voor de regiocompetitie nog niet echt te zeggen.

Voor wat de landelijke competitie betreft is het plaatje inmiddels wel op te maken. De BV Almere zal volgend jaar met de volgende bondsteams gaan uitkomen:

Maar liefst tien teams in de landelijke competitie is voor een vereniging natuurlijk geweldig!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 06-02-2011 om 21:12 uur

    Een indrukwekkend lijstje. En team 9 gefeliciteerd.

  2. Henk Mostert op 06-02-2011 om 22:28 uur

    Proficiat voor jullie allemaal

Reageer op dit bericht (“Ook Team 9 promoveert naar de 4e divisie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)