Badminton Vereniging Almere

Qontent Cup week 12

In principe is de einduitslag al bekend bij de directie van het bedrijf Qontent, maar ze houden het nog lekker spannend door de uitslagen van week 12,13 en 14 te rekken.

Bij de senioren mannen houden Robert Rosendal (team 19) en Ruben Wijnands (team 12) elkaar lekker bezig in de race voor de eerste plaats in bijna alle onderdelen. Maar in sommige onderdelen dient rekening gehouden te worden met Frank Mastenbroek (team H1) en Rodney Spruit (team 16), deze heren kunnen wel eens als laatste lachen. Bij de herendubbel is nog de vraag of Edwin Gijsen (team 13) sneaky de eerste plaats kan verkrijgen met het minimaal aantal wedstrijden van 6. Bij de dames senioren lijkt Jenny Mustama (team 20) enkele prijzen te gaan binnenhalen. Is zij in staat om de 3.0 vast te houden? Bij een misstap staan Laura Uivel (team 12) en Lisa van Stenus (team 12) klaar om die felbegeerde eerste plaats over te nemen.

Bij de jeugd is het al niet minder spannend. Zo als het er nu voor staat zal bij de jongens Quint Top (team J1) wel in een onderdeel een eerste plaats halen. Maar speelt hij ook genoeg wedstrijden om de over-all cup te veroveren? Tot nu toe is hij ongenaaktbaar in het gemengd dubbel: Bas van Oostveen (team J10). 100% score. Maakt hij in de laatste wedstrijden echt geen grote misstap? Op de loer liggen Roel Odijk (team J8) en Jasper Ramackers (team J4) in diverse onderdelen. De strijd bovenaan is nog niet gestreden! In het meidenkamp is het helemaal niet duidelijk wie wat waar eindigd in de onderdelen. Hier zijn Judith van Cruchten (team J1), Livienna Pardede (team J10), Marjon van Balen Walter (team J9) en Lily Kwanten (team J10) met elkaar in de strijd. En dat op elk onderdeel. Daniella Kok (team J5) kan bij het enkelspel nog de eerste plaatst overnemen.

Qontent

De Qontent Cup lijsten kunnen bewonderd worden hier voor de jeugd en daar voor de senioren.

Nog deze maand wordt de uitslag bekend gemaakt. Dit kan, omdat, helaas, spelers van het eerste en tweede geen kans meer maken op een titel. Het streven is om week 13 a.s. vrijdag op de site te zetten.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. FRANKM op 02-02-2011 om 08:48 uur

    Spannend!!!!!! ]:)

Reageer op dit bericht (“Qontent Cup week 12 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)