Badminton Vereniging Almere

Toch 2x goud voor de BVA op het NK!

Begeleid door hun enthousiaste coaches Emmy en Mark is het afgelopen weekeinde door de deelnemende BVA teams tweemaal een eerste plaats behaald tijdens de Yonex Kids Games die georganiseerd werden als bijprogramma op het afgelopen NK. Hier de trotse winnaars met hun prijs en certificaat.

Naast topbadminton tijdens het NK was de in Topsporthal ook ruimte gereserveerd voor de jeugd in de vorm van de Yonex Kids Games. Door trainer en coach Emmy waren de Almeerse Top Junior spelers hiervoor gevraagd aangevuld met twee meiden die op de Top Junior deur kloppen. Naast reguliere badmintonwedstrijdjes tegen de andere deelnemende teams uit heel Nederland waren er onderdelen als:

Het damesteam met Cindy, Mirjam, Liviena en Lily werd eerste in poule B, hierbij gesteund door damescoach Mark. De heren Timo, Robin, Roel en Pjotr kregen de nodige ondersteuning van herencoach Emmy en behaalden de eerste plaats in poule A. Individueel bleek Timo ook nog eens tweede geworden bij de vele spelletjes. En of het allemaal niet op kon lag er voor alle deelnemers ook nog eens een grote zak lekkers en een vrolijk T-shirt klaar na afloop.

Voor en na de Games was er nog de nodige gelegenheid om de finalisten van het NK in de diverse onderdelen in actie te zien. Al met al een zeer gezellige en geslaagde middag waarvoor we Emmy en Mark moeten bedanken. Als bij het NK van 2012 wederom Yonex Kids Games georganiseerd worden zijn we als BVA zeker weer van de partij. Misschien wel met een verse Top Junior groep en wie weet dat jaar ook een eerste plaats voor een BVA’er bij het NK.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 08-02-2011 om 08:42 uur

    De knapen en knapinnen worden van harte gefeliciteerd!

Reageer op dit bericht (“Toch 2x goud voor de BVA op het NK! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)