Badminton Vereniging Almere

Almere, stad in beweging!

Op zaterdag 9 april 2011 wordt er in Sportcomplex Carl Dekker in de Almeerse Parkwijk een speciale fittest voor mensen van 55 tot 65 jaar georganiseerd. De fittest wordt georganiseerd door Sportservice Flevoland, Sportbedrijf Almere en de Zorggroep Almere. De Badminton Vereniging Almere (BVA) en de turnvereniging Turning Spirit Almere (TSA) verlenen eveneens hun medewerking.

GRATIS FITTEST VOOR INWONERS VANAF 55 JAAR

De Almere Stad in Beweging fittest begint met een test van 1,5 uur. De fittest bestaat uit negen testonderdelen, o.a. uw bloeddruk, knijpkracht, lenigheid, reactiesnelheid en uithoudingsvermogen worden gemeten. De aanwezigheid van een arts zorgt ervoor dat u veilig aan de fittest kunt deelnemen.

Na afloop van de fittest krijgt u een persoonlijk en deskundig beweegadvies van de fysiotherapeuten van Zorggroep Almere. Aan de hand van het advies kan een keuze gemaakt worden uit diverse sportieve vervolgactiviteiten. Sportaanbieders uit uw wijk, zoals BVA en TSA zijn aanwezig en geven, wanneer mogelijk, demonstraties. Bovendien zijn er ook een opticien en een audicien aanwezig om u waar mogelijk van advies te voorzien.

Alle bewoners van de Filmwijk, Verzetswijk, Parkwijk, Danswijk en Tussen de Vaarten
zijn door de gemeente Almere ook persoonlijk geïnformeerd over de fittest.

Woont u niet in een van deze wijken en behoort u tot de doelgroep 55 – 65 jaar en wilt u toch meedoen aan de fittest? Neem dan s.v.p. contact op met Anouk Bloembergen van Sportservice Flevoland via bloembergen@sportflevo.nl of bel 0320 – 25 11 13.

Reageer op dit bericht (“Almere, stad in beweging! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)