Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere in de play-offs tegen Van Zundert Velo

Was het eerst nog hoogstwaarschijnlijk nu is het zekerheid geworden. Ons eredivisieteam, Dekker Almere, is derde geworden in de reguliere competitie en dat betekent dat Dekker Almere in de halve finale van de play-offs gaat spelen tegen Van Zundert Velo.

De eerste play-offwedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 22 maart 2011 om 19.30 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker in de Almeerse Parkwijk.
De tegenstander Van Zundert Velo, is de huidige landskampioen en laat één ding duidelijk zijn, dat is niet de minste tegenstander. Dekker Almere zal dus alles uit de kast moeten halen om zich een goede uitgangspositie te verwerven voor de tweede play-offwedstrijd uit tegen het Wateringse Van Zundert Velo.

Voor Dekker Almere is het overigens een historische wedstrijd. Dekker Almere was jaren the best of the rest in de eredivisie, maar de doelstelling van dit seizoen was om de play-offs te halen en dat is dus gelukt, hetgeen een compliment waard is richting spelers en begeleiders.

Volgaarne nodigen wij de supporters van Dekker Almere uit om bij deze badmintonkraker aanwezig te zijn en onze spelers aan te moedigen. Maar ook de supporters van Van ZUndert Velo zijn welkom, evenals alle badmintonliefhebbers. De toegang is gratis en er is genoeg parkeerplek in de buurt! Voor eventueel nader gewenste informatie kunt u contact op nemen met de teammanager van Dekker Almere, telefoon 06-21254046, e-mailadres ernst.v.stenus@bvalmere.nl

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. FRANKM op 17-03-2011 om 13:21 uur

    Ernst :7 Zet het bier maar alvast koud!!!!
    Maar of dit volgens het strakke regime op tijd is :+

  2. Ernst op 18-03-2011 om 06:50 uur

    Frank, geen probleem.Zorg jij maar dat je op tijd bent :) :) :)

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere in de play-offs tegen Van Zundert Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)