Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere tegen TFS'57

Dekker Almere speelt zaterdagavond 12 maart 2011 om 19.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker de laatste wedstrijd van de reguliere eredivisiecompetitie. Dekker Almere zal als derde eindigen in deze competitie en is daarmede verzekerd van het spelen van de play-offs om het landskampioenschap. TFS'57 uit Bergen op Zoom zal degraderen naar de eerste divisie.

Voor Dekker Almere staat er in feite niets meer op het spel. In theorie kan Dekker Almere nog gepasseerd worden door BC Amersfoort, maar dat ligt niet in de lijn der verwachting. Dekker Almere won immers de uitwedstrijd tegen TFS'57 met 0-8.

Zaterdagavond 12 maart is er trouwens sprake van een volledige speelronde in de eredivisie en dat is dit seizoen wel eens anders geweest. De stand in de eredivisie, waar de kaarten in principe geschud zijn, en de andere wedstrijden geven wij u, onder dankzegging aan NOS-teletekst weer.

De doelstelling van de begeleiders van Dekker Almere en de beleidsbepalers voor het seizoen 2010/2011 was om de play-offs te halen. En die doelstelling is gehaald en dat is een felicitatie waard richting spelers en begeleiders. De vereniging schrijft hiermede ook historie, want de play-offs werden nimmer gehaald. Wel was Dekker Almere vanaf het seizoen 2006/2007 al min of meer the best of the rest in de eredivisie en dat was ook al een hele verbetering ten opzichte van de beginjaren in de eredivisie. In de beginjaren van de eredivisie was er altijd sprake van a struggle for life. Dat ligt inmiddels ver achter ons en dat moeten we ook zo maar proberen te houden.

Ook in deze laatste wedstrijd tegen TFS'57 rekenen de spelers op de komst van veel toeschouwers want geen team kan zonder aanmoediging van hun supporters. Tot zaterdag dus in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere tegen TFS'57 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)