Badminton Vereniging Almere

Een ietwat verlaat verslag van de bekerswedstrijd Forza tegen Elo

Een avondje bekerwedstrijd spelen bij Forza Almere omdat Andre Aantjes op wintersport is, daarmee begon het eerste mailtje van Dennis Steenland aan mij. Daarbij had hij nog niet gezegd dat het avondje bekeren bijna bij onze Oosterburen werd gespeeld. Dus op donderdag 3 Maart gingen we met Forza Almere een spelen tegen Elo in Hengelo.

Dit deden we met 4 spelers, aangezien Marloes van Heteren was verhinderd en zoals eerder genoemd Andre Aantjes liever op de ski’s stond
(overigens een hele begrijpelijke keus). Na een heerlijke gezonde sportmaaltijd met Dennis te hebben genuttigd in Hengelo zodat we alle files voor bleven gingen we van start met de wedstrijd.

Zowel de vrouwendubbel met daarin voor Almere Iris Putters en Monique Slaman, als het mannendubbel werd redelijk eenvoudig in 2 sets gewonnen. De bekerwedstrijd gaat maar om 5 wedstrijden, dus in dat geval waren we goed van start gegaan.

Toch zag het er na de singels van Monique Slaman en mijn singel minder rooskleurig uit. Deze werden namelijk allebei verloren waardoor het uiteindelijk toch nog aankwam op de mixdubbel van onze troeven van de avond, Iris en Dennis.

Het werd een echte triller die een bekerwedstrijd verdiend. De eerste set was voor Almere. De tweede set ging vervolgens naar Elo. In de derde set trok uiteindelijk Forza Almere aan het langste eind, wat de eindstand bracht op 3-2. Omdat er twee van de drie herenpartijen gewonnen waren konden we het bewijs van een goede voorbereiding niet achterwege laten. De diëtiste kan nog wat van deze sportvoeding vooraf leren.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Gijs Berkelmans op 15-03-2011 om 23:21 uur

    heel fijn dat ik met me vader wordt verward:S
    Voor zover ik weet was ik het toch echt die dit stukje geschreven heeft:P

  2. Henk Staats op 16-03-2011 om 08:08 uur

    Gelukkig blijft het wel binnen de familie, maar ik heb het aangepast Gijs.

Reageer op dit bericht (“Een ietwat verlaat verslag van de bekerswedstrijd Forza tegen Elo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)