Badminton Vereniging Almere

Forza Almere wint uit met 1-7 van BCH

Forza Almere heeft gisteravond de uitwedstrijd tegen BCH uit Den Bosch met 1-7 gewonnen. Een mooie uitslag die wellicht nog van belang kan zijn voor de definitieve eindrangschikking.

Voor de meeste teams is de competitie al afgelopen maar het tweede team van Almere had nog twee wedstrijden te gaan. Vrijdagavond 11 maart moest Forza Almere aantreden tegen BCH in Den Bosch.

Er werd begonnen met de dubbels. Dennis Steenland en André Aantjes speelden tegen Robert Otto en Tim Crousen. Op de baan ernaast speelden Monique Slaman en Iris Putters tegen Anika Theuws en Jeanette de Jong. De wedstrijden gingen gelijk op, bij de 11 punten stonden zowel de dames als de heren voor. Na twintig minuten stond het 2-0 voor de Almeerders.

Omdat Dennis nog steeds wat last heeft van een blessure speelde Gijs (eigenlijk nu onze derde heer in het team) de eerste single tegen Robert Otto. Hij speelde een goede partij en won netjes in twee sets, op de baan ernaast speelde Marloes van Heteren tegen Jeanette de Jong. Tijdens de thuiswedstrijd een zware wedstrijd, nu was Marloes een stuk sterker en won ook deze partij in twee sets. André en Monique begonnen daarna en konden voor punt 5 en 6 zorgen... André speelde een goede partij en won redelijk eenvoudig van Gijs Jansen, Monique had wat opstart problemen maar kwam zeer sterk terug en won ook in twee sets.

Als laatste de mixen, Marloes en André speelden tegen Tim en Anika, in de eerste set was er een nipt verlies maar de tweede set werd met duidelijke cijfers gewonnen, helaas konden ze het niveau van de tweede set niet doortrekken en werd er met 19 in de derde set verloren. Dennis en Iris speelden tegen Gijs en Jeanette, een lastige mix maar de 1ste mix van Forza Almere wist de wedstrijd in twee sets te beslissen.

Reageer op dit bericht (“Forza Almere wint uit met 1-7 van BCH ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)