Badminton Vereniging Almere

Gezocht: Competitieleider(s) Jeugd

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar één of meer personen die de begeleiding van de jeugdcompetitie op zich willen nemen.

De competitieleider zorgt onder andere voor de inschrijving van de teams, regelt invallers, zorgt dat er iemand is om de hal te openen/sluiten en voert de uitslagen. De competitieleider hoeft dus niet elke zondag zelf de hal te openen en sluiten. We zoeken dus ook mensen die enkele malen per jaar dit op zich willen nemen.

Als competitieleider maak je deel uit van de gezelligste commissie van de BVAlmere, namelijk de wedstrijdcommissie. Deze commissie regelt alle zaken betreffende de senioren- en jeugdcompetitie, zet het wedstrijdboekje in elkaar en organiseert in samenwerking met de toernooi- en recreantencommissie de clubkampioenschappen.

Heb je interesse en wil je dat de jeugd ook volgend jaar weer gewoon competitie kan spelen, neem dan contact op met Mariska Post of Peter Verschoor.

Reageer op dit bericht (“Gezocht: Competitieleider(s) Jeugd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)