Badminton Vereniging Almere

Josephine Wentholt in Berlijn

Josephine Wentholt vertoeft op dit moment in Berlijn, want daar wordt de German Junior gehouden. Aan de German Junior nemen tien Nederlandse jeugdspelers deel. De eerste wedstrijden worden vandaag donderdag 10 maart 2011 vanaf 09.00 uur gespeeld.

De Nederlandse deelnemers worden begeleid door Eline Coene, Robbie Kneefel en Ger Tabeling en zijn

Josephine speelt haar eerste wedstrijd om 12.30 uur tegen de Duitse troef Inken Wienefeld. Vanzelfsprekend houden wij U op de hoogte. U kunt natuurlijk ook zelf de resultaten van de spelers bekijken op http://www.alleturniere.de/sport/matches.aspx?id=74DABAD8-6B0B-4395-A8CA-A47DAFF89B4F

Reageer op dit bericht (“Josephine Wentholt in Berlijn ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)