Badminton Vereniging Almere

Rabobank Satellite Almere

Het was zaterdag 5 maart 2011 een heerlijke toernooidag in Almere tijdens het Rabobank Satellite Almere. Er viel veel te genieten voor de ware badmintonliefhebber, zowel voor de spelers als de toeschouwers. En er waren veel toeschouwers en dat is alleen maar leuk voor de spelers. Tussen de partijen door werd er onder meer lekker gepokerd en dat kon nog maar net in de overvolle kantine.

Dit bestand bestaat niet

Voor de uitslagen verwijzen we naar http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/draw.aspx?id=CC924F38-A9EA-4098-B248-15D5F5B403DC&draw=3 en voor een iedereen die getuige wil zijn van de finales, zorg dat je om 13.00 uur in de Carltonzaal bent van Sportcomplex Carl Dekker.

Reageer op dit bericht (“Rabobank Satellite Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)