Badminton Vereniging Almere

250 bezoekers fittestdag

De door Sportservice Flevoland in Sportcomplex Carl Dekker georganiseerde fittestdag, is door 250 deelnemers bezocht. Het was dus gezellig druk en mede dankzij de vrijwilligers van de Badminton Vereniging Almere en de Turnvereniging Turning Spirit Almere liep alles op rolletjes. Anouk Bloembergen, namens Sportservice Flevoland belast met de organisatie, had alles in de hand.

Zo'n 30 deelnemers hebben daadwerkelijk gebadmintond en een tiental was zeer enthousiast over het badmintonnen en gaven aan één van de avonden langs te komen of het BadmintonOverdag op de woensdagochtend te bezoeken.

Reageer op dit bericht (“250 bezoekers fittestdag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)