Badminton Vereniging Almere

Badminton School Almere organiseert voorspeelavonden op 23 en 27 mei 2011

Op 4 september 2007 begon de Badminton School Almere (BSA) met de eerste training voor de selectie die toen nog uit 20 kinderen bestond. De BSA is ruim drie jaar geleden ontstaan in het kader van het talentenopleidingsprogramma van Badminton Nederland in samenwerking met de BV Almere. Eigenlijk kan het gezien worden als een vervolg op het zeer succesvolle Regionaal Trainingcentrum Almere (RTC Almere) dat al sinds 2006 was begonnen met extra trainingen voor talentvolle kinderen uit de regio. Inmiddels zijn we dus al weer ruim vier jaar verder en ook al weer druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

Voor het nieuwe seizoen 2011/2012 is er weer ruimte voor nieuwe spelers en speelsters! Wij zijn dus op zoek naar nieuwe, talentvolle maar vooral gemotiveerde kinderen die graag in het nieuwe seizoen twee keer twee uur per week willen investeren in hun verdere badmintoncarrière.

Waar en wanneer vindt de voorspeelavond plaats?

Op 23 mei (maandag) van 18:00 tot 20:00 en op 27 mei van 17:30 tot 19:30 in Sportcomplex Carl Dekker aan de Bongerdstraat 6, 1326 AB in Almere

Voor wie is deze voorspeelavond bedoeld?

In principe voor alle kinderen in de leeftijd van 10-18 jaar die al over de nodige badmintonkwaliteiten beschikken en gemotiveerd genoeg zijn om door extra trainingsuren onder begeleiding van ervaren en gekwalificeerde trainers het eigen spel naar een hoger niveau te brengen.

Wat zijn de kosten voor deze voorspeelavonden?

Deze avonden kosten helemaal niets! Het enige dat je moet doen is zorgen dat je opgewekt en gemotiveerd én in bezit van racket(s), badmintonkleding en –schoenen op tijd in de zaal bent voor een korte uitleg en gezamenlijke warming-up. Je ouders kunnen gedurende de training onder het genot van een kopje koffie voorlichting krijgen over de BSA door de aanwezige coaches

Hoe meld ik mij aan?

Heel simpel door een mailtje te sturen aan rick.prins@ziggo.nl (aanmelden kan tot 20 mei). Schrijf in dit mailtje je naam, telefoonnummer, vereniging en korte motivatie waarom je graag in aanmerking komt voor de selectie van de BSA.

Via http://www.badminton.nl/topbadminton/opleiding_talenten kun je meer informatie vinden over Badminton Scholen en het talenten-opleidingsprogramma van Badminton Nederland.

Voor alle overige vragen kunt u eveneens contact opnemen met Rick Prins.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. inge van gelder op 03-06-2011 om 09:53 uur

  goedemorgen

  mijn zoon joost van gelder wil graag volgend jaar zich aanmelden voor de badminton school.

  hij is een fanatieke badmintonner die al 4 jaar competitie speelt en in het 1e jeugdteam van bvab speelt

  hij is 14 jaar oud, heeft afgelopen jaar Jeugd onder 17 gespeeld met veren shuttles

  ik hoor graag van u of dit nog mogelijk is voor komend seizoen en welke actie wij moeten ondernemen aangezien de voorspeelavonden al geweest zijn

  voor referenties over joost zijn spel kunt u contact opnemen met hans ouderdijk of marco van der stijle

  ik hoor graag van u

  met vriendelijke groet

  inge van gelder
  06-22948046

 2. inge van gelder op 03-06-2011 om 09:55 uur

  tja dan ben je digibeet en dan denk je een mail te sturen maar dan stuur je een reactie op een site

  niet handig maar wel goed bedoeld

  groet inge

 3. Henk Staats op 03-06-2011 om 10:18 uur

  Komt goed.

Reageer op dit bericht (“Badminton School Almere organiseert voorspeelavonden op 23 en 27 mei 2011 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)