Badminton Vereniging Almere

De clubkampioenschappen, een waar feest

De winnaars staan al op de site vermeld, maar met alleen de winnaars noemen zouden we de clubkampioenschappen tekort doen, want het was een waar feest in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker.

Genieten van de allerkleinsten, via de recreanten naar de wedstrijdspelers, waaronder zelfs een aantal eredivisiespelers, dat gebeurde allemaal tijdens de clubkampioenschappen met een record aantal deelnemers.

De jongste lichting van de jeugd deed de harten smelten van een ieder op de tribunes en even later speelden nationale selectiespelers met heel veel plezier en show een fantastische mix. Een lust voor het oog.

Bij de recreanten valt op dat deze toch wel een heel hoog niveau hebben en er zijn recreanten bij die beslist niet zouden misstaan in de vijfde, vierde en zelfs derde klasse regio.

Alvorens de prijswinnaars in het zonnetje werden gezet, werden er drie leden van de vereniging benoemd tot lid van verdienste, vervolgens werden jeugdteams die kampioen werden gehuldigd en werden de winnaars van de Qontent Cup bij de senioren en junioren bekendgemaakt.

De deelnemers en de organisatie van deze clubkampioenschappen mogen zichzelf wis en waarachtig feliciteren met deze geweldige clubkampioenschappen!

Tot nu toe 8 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Jolanda op 04-04-2011 om 09:58 uur

  Het was zeer zeker een waar feest!
  Ongelovelijk dat de organisatie zoveel wedstrijden zó perfect heeft weten in te plannen! Grote complimenten daarvoor!

  Debbie, bedankt voor de heerlijke DD-partijen die we samen hebben gespeeld! Vooral die ene historische partij, die ik (ook mede dankzij de supporters aan de kant) van mijn leven nooit weer zal vergeten!

  Jan, ook jij bedankt voor de fijne GD-partijen die we samen hebben gespeeld! Volgend jaar gaan we gewoon wéér voor het podium, afgesproken?!!!

  Iedereen bedankt voor een supergezellig weekend!
  Jolanda.

 2. Cindy op 04-04-2011 om 12:50 uur

  Eens Jolanda, een grote pluim voor de organisatie!! Ondanks tijdsdruk en late afzeggingen alles perfect voor elkaar en zelfs nog voorlopen op schema ook! Grote klasse.
  Het was gezellig, lekker gespeeld en mooie wedstrijden gezien ook. Topweekend!

 3. John op 04-04-2011 om 18:26 uur

  Het was zeker een leuk, mooi en sportief weekend en op en top georganiseerd.

  Het was genieten om te zien hoe soms jonge en kleine jeugdspelers tegen oudere en soms wel 2 koppen grotere tegenstanders te zien spelen.

  Recreanten en met name de nieuwe leden leuk dat jullie hebben meegedaan en volgend jaar gewoon een groep hoger.

  Han en Debbie gefeliciteerd met jullie kampioenschap.

  John

 4. Cindy op 16-04-2011 om 19:37 uur

  Wanneer kunnen we de foto's ongeveer online verwachten? Eddy? Danny?

 5. DannyP op 02-05-2011 om 22:31 uur

  Cindy, de webmaster vindt dat het plaatsen van andere foto's (lees Ros Beiaard) een hogere prioriteit heeft |:(

 6. Krijn op 02-05-2011 om 22:50 uur

  Eigenlijk heeft de webmaster thuis al een paar weken geen internet meer en zit hij nu met z'n trage telefoon te internetten en is de .zip met de foto's van de clubkampioenschappen drie keer zo groot (en ging de .zip van de Ros Beiaard Cup met moeite over de lijn naar buiten) en heeft 'ie nog geen tijd gevonden om de lijn op z'n werk te misbruiken. Dus.

 7. Cindy op 03-05-2011 om 00:24 uur

  Dus? Nog even geduld dus! :)
  :/

 8. Krijn op 03-05-2011 om 00:24 uur

  Jep! :)

Reageer op dit bericht (“De clubkampioenschappen, een waar feest ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)