Badminton Vereniging Almere

De laatste wedstrijd van Forza Almere

Zondag 3 april speelde Forza Almere 2 uit tegen Amersfoort. Een duel binnen de top 4 van de poule en de laatste wedstrijd van Forza Almere in dit seizoen.

Zoals altijd begonnen we met de dubbels. Zowel Iris en Monique als Dennis en Andre kwamen wat langzaam op gang en verloren de eerste set. In beide dubbels werd dat rechtgezet in de tweede en derde set waardoor beide dubbelpartijen netjes werden gewonnen.

Vervolgens kwamen Dennis en Marloes in actie. Dennis speelde tegen Nick Smaling en Marloes tegen Kirsten vd Valk. Ook hier was er een wat stroeve start van Dennis maar de tweede en derde set kwam Dennis niet meer in de problemen en won zo in drie sets. Marloes had het een stuk zwaarder en verloor helaas in twee sets. Andre speelde zijn singel tegen Vincent de Vries. En als een set tot 11 zou duren had Andre gewonnen. Helaas voor Andre gaat een set tot 21 en daar was Vincent twee keer als eerste. Monique speelde tegen Karin Borger. Ook hier ging de eerste set verloren maar uiteindelijk won Monique in drie sets.

De mixen gingen vervolgens zoals zo vaak dit seizoen naar Almere. Beide mixen werden netjes in twee sets gewonnen al hadden Andre en Marloes wel twee spannende sets.

Met een einduitslag van 6-2 voor Forza Almere heeft Almere in totaal 105 punten behaald en daarmee de tweede plaats in deze poule. Vorig seizoen waren precies 100 punten genoeg voor het kampioenschap. Dus qua punten een beter resultaat dan vorig jaar.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 04-04-2011 om 17:24 uur

    Ronduit een mooi seizoen.

  2. Ernst op 04-04-2011 om 18:06 uur

    Jullie hebben een uitstekend seizoen gedraaid en nu maar de finale van de Carlton Cup. Maar eerst nog even een bezoekje aan Julia brengen in Drachten!!!!! ;) ;) ;)

  3. Henk Mostert op 05-04-2011 om 21:43 uur

    Knap werk hoor !!!

Reageer op dit bericht (“De laatste wedstrijd van Forza Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)